VİNCENZO MONTELLA JOSE MOURİNHO’YLA BULUŞTU

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, depremzedeler için harekete geçti. Montella, burada Roma Teknik Direktörü Jose Morinho’yla bir araya geldi. Süper Lig’de bu sezon gösteridği performansla dikkat çeken Mavi-Lacivertliler’ni teknik direktörü Vincenzo Montella, liglere verilne arada ülkesine gitti. Aktif futbolculuk döneminde 1999 yılında Roma’ya transfer olan Montella, futbolu da 2009 yılında Roma forması altında bıraktı.

Temmuz 2009’da altyapı antrenörü olarak İtalyan ekibinde görev alan 48 yaşındaki çalıştırıcı Şubat 2011 ile Haziran 2011 tarihleri arasında da A takımda görev aldı. Montella, Roma’dan iyi bir şekilde ayrılmasa da Türkiye için efsanesi olduğu kulübe bir ziyaret gerçekleştirdi. Roma’nın Trigora Tesisleri’ne giden Vincenzo Montella, burada İtalya ekibinin yönetimi ve teknik direktör Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre, Montella yaptığı görüşmelerde Türk halkı için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Haberde ayrıca Montella’nın İtalya’da yaptığı görüşmelerde Türkiye için somut adımlar atmak için çalıştığı vurgulandı.  Bu sezon deprem nedeniyle liglere verilen araya kadar ligde 21 maça çıkan Adana Demirspor, 10 galibiyet, sekiz beraberlik ve üç mağlubiyet aldı. Adana Demirspor topladığı 38 puanla beşinci sırada yer alıyor. Montella’nın öğrencileri Türkiye Kupası’na ise beşinci turda Çaykur Rizespor’a 4-3 mağlup olarak veda etmişti. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor