Volkan Şen’in gözü milli takımda

Adana Demirspor’un kaptanı Volkan Şen, bir televizyon kanalının canlı yayına katılarak açıklamalarda bulunud. Başarılı oyuncu dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgınının en kısa zamanda bitmesini diledi. Şen, Trabzonspor ve Bursaspor’da beraber çalıştığı Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili konuştu ve “Şenol Güneş’i çok seviyorum. Benim için bir baba gibi. Hakkımda söyledikleri mutluluk verici” dedi. Tecrübeli oyuncu ayrıca milli formayı yeniden giymeyi çok istediğini söyledi.

Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş’i çok sevdiğini belirten Şen, “Şenol Güneş’i çok seviyorum. Benim için bir baba gibi. Hakkımda söyledikleri mutluluk verici. Kendisini kişisel olarak çok seviyorum. Şenol hocam ile Trabzonspor’da beraber çalıştık. Her gün odasına çağırıyordu beni ve tatlı bir şekilde kavga ediyorduk.” ifadelerini kullandı.

Milli takımda tekrardan forma giymek istediğini belirten Volkan Şen, “Ben 1 yıl oynamadım ve Murat Başkanım ciddi bir bonservis bedelimi ödedi. Beni tekrardan futbola döndürdü. Adana Demirspor‘a bundan dolayı bir borcum var. İnşaallah ben de performansım ile Süper Lig’e yükseliriz. EURO 2020 gelecek seneye ertelendi. İnşaallah gelecek sene Adana Demirspor ile Süper Lig’de de iyi bir performans sergileyip hep arzuladığım Milli Formayı tekrardan giymek isterim.” dedi.

“27 yıllık özleme son vereceğiz”

Sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini belirten Kaptan, “Taraftarlarımızı çok seviyorum. İnşaallah bu bela biter ve tekrardan birbirimize kavuruşuruz. En güzel sonuçları alarak 27 yıllık özleme son vermek istiyoruz. Bize her zaman ki gibi hep destek versinler.” ifadelerini kullandı. (HABER Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor