VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN!

– Adana Şehir Hastanesi’nde akla hayale gelmeyecek skandal.. Personel davul-zurna eşliğinde  sıra gecesi düzenledi.

-Adana Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlattı. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de soru  önergesi verdi.

(ADANA-BÖLGE)Adana Şehir Hastanesinde yöneticilere ve personele öğle yemeği esnasında hastane yönetimi tarafından “urfa sıra gecesi” düzenlenmesi, büyük tepkilere yolaçtı, Adana valiliği soruşturma başlatırken, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de soruönergesiverdi.

Alınan bilgilere göre bazı personel tarafından da tepki çeken olay, Türkiye”nin gündemine oturdu.

Hastaneden çok AVM’ye benzediği belirtilen sağlık kuruluşunda “vur patlasın, çal oynasın” seslerinin yükseldiği Şehir Hastanesi’ndeki bu durum tepkiyle karşılandı. Resmi bir kurumda, üstelik bir hastanede gerçekleşen olay, “Şehir hastaneleri AVM gibi” değerlendirmesine “Şehir hastaneleri eğlence mekanımı oldu” yorumuna yolaçtı.

ADANA VALİLİĞİ’NDEN SORUŞTURMA

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık personeline yönelik öğle saatinde gerçekleştirilen ‘sıra gecesi’ eğlencesi görüntüleri sonrası Adana Valiliği, eğlenceyle ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana Şehir Hastanesi’nde öğle saatinde gerçekleşen eğlenceyi ,TBMM gündemine de taşıdı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor