“YA 50 MİLYON EURO VERİN YA DA SUSUN”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaparak, rest çekti ve “Ya 50 milyon Euro verin ya da susun!” dedi.

 

Trendyol Süper Lig’de maddi sıkıntılarla boğuşan ve son sıraya demir atan Adana Demirspor’da sular durulmuyor. Son olarak Bodrumspor’a da yenilen Mavi-Lacivertlilerde Başkan Murat Sancak sosyal medyadan önemli açıklamalarda bulundu.

Sancak, “50 milyon Euro’su olan hemen bana ulaşsın, devredeceğim, söz. Yoksa herkes işine baksın, bu takımı bırakmayacağımı heleki bu durumdayken kimse beklemesin. Sene sonu ola hayır ola. O ellerini ovuşturanlara da söylüyorum, kulübün üzerinden ve takımdaki oyuncuların üzerinizden elinizi çekin. Düşün artık bu takımın yakasından, ya da destek olun, ya da susun. Bu takım ne kadar benim olsa da resmiyette, bu Adana’nın ve sevenlerinin takımıdır. Düşeceğiz naraları atmak kime hizmet ediyor ona bakın. Negatif enerjiyi bırakın, pozitif olun ki teknik heyet, futbolcular da inanmadıkları bu yılda sizin desteğinizi görsünler. Şu dakika itibarıyla negatif enerji eren herkes Adana Demirspor menfaatini istemeyenlerdir. NOKTA. Allah yar ve yardımcımız olsun, bu takım yüksek sesle söylüyorum DÜŞMEYECEK ve 2.devreden itibaren de esik şaşalı olmasa da güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Bu son mesajım, ben Twitter hesabımı askıya alıyorum, benim üzerimden prim yapılmasın diye bay bay” dedi.

Adana Demirspor, bu sezon oynadığı 7 karşılaşmadan 6 mağlubiyet 1 beraberlikle 1 puanla son sırada yer alıyor. Yediği 17 golle şu anda ligde en fazla gol yiyen takım hüviyetinde. Attığı gol de 6 olan Mavi-Lacivertliler bu yönde de büyük sıkıntı yaşıyor. Çoğu maçta pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşlarda etkisiz olunca gol atmakta da sıkıntı yaşanıyor. Geçen hafta alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Michael Valkanis ile yollar ayrılmış, Serkan Damla takımın başına getirilmişti. Bodrumspor maçında takımın başında çıkan Serkan Damla’nın da takıma bir şey katamayacağı öngörülüyor. Sezon başında olduğu gibi Pazar günü de kalesinde yine ilk golü gören Adana Demirspor bir türlü mağlubiyetten geri dönemiyor. Oyuncuların mücadelesi iyi olmasına rağmen kaliteli ve vurucu bir santraforun olmaması takımı büyük sıkıntıya sokuyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor