YALAN HABERLERE İNANMAYIN

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, taraftarlara içtenlikle yanıt verirken, “Yalan haberlere inanmayın, benim ağzımdan çıkmayan transferler haberleri gerçek dışı, yalan haberden kim ölmüş!” dedi. Başkan Sancak, Galatasaraylı Mariano ve Bafetimbi Gomis ile ilgili haberlere de cevap verdi.

Taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yine sosyal medyada verdiği cevaplarla gündem oldu. Adana Demirspor’un transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Sancak, dedikodulara son noktayı koydu.

‘Gomis ve Mariano gelecek mi?’

Adana Demirspor’un eski Galatasaraylı Mariano ve Bafetimbi Gomis ile ilgilendiği iddiasına yanıt veren Sancak, “Yalandan kim ölmüş!” diyerek bu iddiaları taca attı.

‘Başkanım Hulk geliyor mu?’ sorusuna ilginç cevap

Bir taraftarın, “Başkanım Hulk geliyor mu?” sorusuna Murat Sancak ”L” cevabı verdi. Sosyal medya kullanıcıları bu cevaba bir anlam veremedi.

Öte yandan gösterdiği performansla milli takıma yükselen Adana Demirspor’un başarılı stoperi Samet Akaydın’ın Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu iddia edildi. Milli takım forması altında da çok iyi performans gösteren Samet Akaydın için Sarı-Lacivertli yöneticilerin, Adana Demirspor kulübüyle görüşmelere başlayacağı ve Başkan Murat Sancak ile Masaya oturacakları ifade edildi. Adana Demirspor, 28 yaşındaki savunma oyuncusu için 3 milyon Euro’luk bir rakam istiyor. Fenerbahçe ise Mavi-Lacivertliler’e 1.5 milyon Euro ve savunma oyuncusu Lemos’u önerecek. Samet Akaydın, Adana demirspor formasıyla 54 maça çıktı. 4 defa fileleri sarstı, asisti bulunmuyor. 10 defa kırmızı kartla cezalandırıldı. Samet Akaydın, Adana Demirspor kariyerinde hiç kırmızı kartla oyun dışı kalmadı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor