YALÇIN AKYOL’UN KARDEŞİ SONER ÇETİN’İN AÇILIŞINDA

Çukurova Belediye Başkanı ve adayı Soner Çetin, Huzurevleri’nde bir çocuk parkının açılışını yaptı. Törene, İYİ Parti’nin iki milletvekili ve il başkanı katıldı, yaptıkları konuşmalarda Soner Çetin’in hizmetlerinden övgüyle bahsettiler, 31 Mart seçiminde oy patlaması olacağını söylediler.

Konuşmacılar, törene katılanlara içtenlikle sesleniyorlardı.. Soner Çetin’in çok başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu sık sık dile getiriyor ve coşkuyla alkışlanıyorlardı.

 Tören kalabalıktı.. Son konuşmayı Başkan Soner Çetin yaptı, verilen hizmetleri teker teker saydı, göreve yeniden gelmesinden sonra yapılacak hizmetleri de açıkladı..

 Not almadan konuşuyordu Çetin.. Çukurova’nın her karışını adeta beynine kazımıştı.. Teklemiyordu, not almamıştı, heyecan yoktu, ada parsele kadar Çukurova’yı adeta ezberlemiş.. Her kesime sesleniyordu ve mikrofon hakimiyeti profesyonelceydi..

İşin ilginç tarafı konuşmalardan sonra barış güvercinleri uçurulurken, dördünün birden Soner Çetin’in kafasına konmalarıydı.

..   ..   …

Açılış töreninde DSP’nin Çukurova Belediye Başkanı Yalçın Akyol’un kardeşi Zeki Akyol ile karşılaştık..

Zeki’ye Yalçın Akyol’u sorduk, “Hiç ilgilenmiyorum” dedi, yaptığının yanlış olduğunu söyledi, şöyle devam etti;

 “Biz kendisine gittiği yolun yanlış olduğunu, ailemizden hiç kimsenin yanında olmayacağını söyledik.

Bizim aileden bir tek oy abime ve DSP’ye de  gitmeyecek. Bunu bile bile kaybedeceğini bile bile aday oldu. Sonucuna kendisi katlanacak.”

Zeki’ye Yalçın Akyol’un adaylığında BARON’un etkisi olup olmadığını sorduk..

Anladı, BARON’un kim olduğunu.. ”Var elbette” dedi..

 Zeki Akyol, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i de aramış, “Yalçın Akyol’un kararı bizi bağlamaz. Biz CHP’liyiz. Tüm aile olarak oyumuz CHP’ye gidecek” demiş..

 “Ben açık ve net bir insanım. Benim ailem de, hısım-akrabalarım da öyle.. Biz CHP’li olarak biliniriz ve öyle kalacağız. Abimin yanlışlarına biz ortak olamayız” diye konuşan Zeki Akyol, BARON’un abisi üzerinde etkili olduğunu söylerken, törene katılanlardan biri müdahale etti..

 Dedi ki ; “Bu BARON’un kaç eli, kaç ayağı var. Ahtapot gibi  CHP’nin, MHP’nin, AK Parti’nin içine sızmış..İ stediğini yazdırıyor, istediğini çizdiriyor. Kim bu adam? Gücü nereden alıyor?”

Aslında kim olduğunu biliyor, söze karışan kişi.. Devam ediyor;

  “Yazın kardeşim yazın.. Bu adamın dününü yazın.. Gelmişini, geçmişini yazın.. Bu gücü nereden aldığını yazın.. Bu servete nasıl sahip olduğunu yazın. Kısacası seceresini yazın.. Bu millet gerçek yüzünü görsün”

Doğru söylüyordu.. KİM BU ADAM?.. İri yarı da bir adam “Yazın” diyen.. Belli ki kızgın da.. Devam ediyor;

  “Aslen nereli? Nerede doğmuş, nerede büyümüş? Hangi okulu bitirmiş? Okulu bitirdikten sonra ne iş yapmış?.. O zaman ekonomik durumu neymiş? Sonra hangi işleri yapmış? Okulu bitirdiği dönemde serveti var mıydı, yoksa o günden  buyana o kadar serveti  nasıl kazanmış?”

Aslında doğru söylüyordu.. SECERE kelimesi de hoşumuza gitti.. Secere çıkarmak çok zor olmasa gerek!

 Doğumdan başla, bugüne gel.. Fazla zaman almasa gerek!

  Yine iş bize düştü..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor