YAPANIN YANINA KAR KALMAYACAKTIR

Hesapsız-plansız kentleri büyütenler kimler? Onu boşver!..

Depremde alınacak önlemlerin belirlenmesiyle ilgili araştırma önergelerini reddedenler kimler, boşver!..

Yap-sat imarının denetleyicisi kimler, bover!..

Bütçe açığını kapatmak, altlarına 20 milyon dolarlık mersedesler almak adına fırt-zırt imar affı çıkaranları boş ver!..

Nasıl olsa bu ülkede siyaset ‘HALKI KANDIRMA SANATI’ olarak yapılmıyor mu? Halkı kandırmak ve algıyı oluşturmak adına ülkedeki yazılı ve görsel basının %98’de sizin yönetiminizde olduğuna göre…

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen kadının kurtarılmasını bir-bir buçuk saat bekletiyorsunuz, asrın lideri o kurtarma çalışmasını kameralarnı görüntüsünde izlesin diye. O anne bir-bir buçuk saat kurtarılmasını beklerken kaybedebilirmiyiz diye düşünen bir Allah’ın kulu çıkmıyor.

İçişleri Bakanı, enkaz altından çıkarılan bir meftanın önünde cep telefonunda kahkaha atarak konuşuyor, onu da boşver!..

CHP’li belediyelerden Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi’nin yardım tırları bölgeye ilk intikal eden belediye. Kurtarma ekibini bölgeye uçakla sevk edip-müdahil olan da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Üstelik deprem bölgesine gelip bir gece orada konaklayan da o..

CHP’li en küçük belediyeden, en büyüğüne Elazığ-Malatya’da yaşanan bu felakete yardım ve kurtarma çalışmalarında olağanüstü başarı sağlamışlardır. Adana-Mersin-Antalya-Ankara-İstanbul-İzmir Büyükşehir Belediyeleri dayanışmanın, sahip çıkmanın örnek çalışmalarını yapmışlardır. Hepsini yürekten kutluyorum.

Deprem olunca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekremİmamoğlu; hemen bölgeye gitti.. Tüm yardım ve kurtarma ekiplerini bölgeye ulaştırdı.

AKP tamı tamamına 18 yıldır iktidarda ve depremle ilgili en küçük bir çalşıma yapmamış. Üstelik depremle ilgili toplanan 65 milyarlık deprem vergisinin nereye harcandığının hesabını veremezken, Ekrem İmamoğlu’nun eşi ve çocukları ile karne tatili için Erzurum’da üç günlük kayak sporu yapmasını gündeme taşı.

Sen önce Kızılay’ın depremde ne yapması gerektiğinin hesabını ver.Sen yıllardır toplanan 65 milyarlık deprem vergisinin hesabını ver. Sen bu ülkedeki Cumhuriyet değerlerini haraç-mezat sattın. Onların hesabını ver.

Yavuz hırsızın ev sahibini suçlu çıkardığı gibi, suyun yüzüne zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkma.

Neyaparsan yap, ilk seçimde siyasi partiler çöplüğünde yerini alacaksın.

Ne sadak, ne de 2000-2500 kişilik koruma ordun, seni kurtarmayacak. AKP ve siz güneş vurmuş kar gibi eriyip yok olacaksınız.

Bu konuda sizin iktidarınızın bmu kadar uzun sürmesine neden olan, işgal edilen CHP yönetimi de sizinle birlikte tarihin çöplüğünde yerini alacak. CHP tarihsel görevini tamamlamıştır, kapatılmalıdır diyenler gidecek; Mustafa Kemal’in tam bağımsızlık politikasını düstur eden CHP ülkeye egemen olacaktır.

Mustafa Kemal’in CHP’si, hem sizden hem de CHP’yi işgal edenlerden hesap soracaktır. Bu bilinmeli; herkes yaptığının hesabını vermediği sürece, yapanın yanına kar kalmayacağı bir dönem mutlaka gelecektir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor