YAPMA KEMAL BEY!.

Hani tombaladan çıkar gibi CHP milletvekili olmuştu ya.. Hani Ankara Ticaret Odası  başkanlığı görevinde bulunmuştu ya. Hani iş insanıydı ya.. Hani adı Sinan Aygün’dü ya.. Hani Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri ve avukatları hakkında suç duyurusunda bulunmuştu ya..Hani Ankara’nın yeni Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı rüşvet istemekle suçlamıştı ya..

Hani  rüşvet iddialarıyla ilgili, Melih Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya sosyal medya hesabından, savcılığın Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlattığını ileri sürmüştü ya..

Hani Mansur Yavaş, Uğur Dündar’ın programına katılmış ve Aygün ile ilgili olarak dikkat çeken ifadeler kullanmıştı ya. Yavaş, Aygün’ün FETÖ ilişkilerini gündeme getirerek, “AKP’li Yalçın Akdoğan, FETÖ’cülerin arsa ve mülklerini satıp yurtdışına kaçtığını söylüyor ve bu hisseleri kimsenin almamasını istiyor ancak Sinan Aygün gidip bu arsalardan satın alıyor. Ben buradan cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunuyorum” demişti ya.

Derler ya, “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste”

 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının örgüt tarafından ele geçirilmesini önleyenler arasında önemli rol oynayan ve burada tanktan açılan ateş sonucu gazi olan eski Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir mesaj paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdür Yardımcılığı da yapan Fatih Eryılmaz, Ankara Dikmen’de vurulmuş halde bulunan ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay‘ın kız kardeşi Şule Oktay’ın Sinan Aygün ile ilgili mesajını köşesinde paylaştı.O mesajda şöyle diyor Şule Oktay;

“BEHÇET OKTAY dosyasında SİNAN AYGÜN ve arkadaşlarının isminin geçiyor olması anlamlandırılamayan ve yer bulamayan davranışlar, çelişkili söylemler, Emniyet’in özel biriminin başkanına ‘seni FETÖ’den alacaklar’ diyecek kadar bilgi sahibi olabildigini iddia edebilen 25 Şubat 2009’dan beri hiç unutmadığım bu zatın isminin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. MANSUR YAVAŞ tarafından FETÖ ile gündeme getirilmesi çok memnuniyet verici olup tüm bağlantılarının (asker-polis-yargı) her yönüyle incelenmesi halinde karanlıkta bırakılan çok şeyin açığa çıkacağına inanmaktayım.”

Buyrun işte..  CHP lideri sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu işe ne diyecek şimdi? Ekmeleddin İhsanoğlu vakasından sonra, Sinan Aygün vakası.. Birini Cumhurbaşkanı adayı yaptı, diğerini CHP Ankara milletvekili yaptı.

Bu adam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı rüşvet almakla suçluyor.. Nerede suçluyor, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in TV’si Beyaz TV’de..

Yapma sayın Kılıçdaroğlu yapma!..Başkalarını tek adamlıkla suçluyorsun ama, aynısını sen yapıyorsun..

Ve Kemal bey, neden böyle yapıyorsun?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor