Yarım asırlık zanaatkarlar ödüllendirildi

Adana Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat: Zanaatkar emeği ile alın terini harmanlayan meslek erbabıdır

(HABER MERKEZİ)-Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Yönetim Kurulu üyesi ve Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat, yarım asırdır esnaf ve sanatkarlık yapan ve  devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren özverili ve fedakar oda üyesi esnaf ve sanatkarı plaket ile ödüllendirdi.

Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Başkanvekili Mehmet Sonel ve beraberindeki heyet ahde vefa örneği sergileyerek, meslekte 50 yılı geride bırakan oda üyesi esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret etti.

Karşıyaka Sanayi Sitesi ve Metal Sanayi Sitesi’nde gerçekleşen ziyaretlerde, Başkan Veysel Bulat ve Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz hem esnaf ve sanatkarların taleplerini dinledi hem de Ticaret Bakanlığının hediyelerini yarım asırdır ilk günkü heyecanla mesleklerini icra eden esnaf ve sanatkarlara takdim etti.

Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat da bugüne kadar onlarca usta yetişmesinde emeği geçen yarım asırlık üyelerine mesleğe katkılarından ötürü 50. yıl anısına plaket verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Veysel Bulat, “Bizler oda başkanı ve yönetimi olarak her zaman esnafımızla iç içe olmaya göyret gösteriyoruz. Sık sık bir araya geldiğimiz üyelerimizin taleplerini dinleyip, sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Bu kez de ömürlerini mesleğine adayan, Ahilik öğretileri çerçevesinde bugüne kadar onlarca zanaatkarın yetişmesinde emeği olan meslek büyüklerimizi ziyaret ederek, emekleri için saygılarımızı sunup, Bakanlığımızın hediyesini ve odamızın plaketini takdim etmek istedik. Mesleğinde 50 yılını dolduran üyelerimize gösterdikleri gayretler ve mesleğimize katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki  çok güzel hizmetler yapmışlar, zanaatın en güzel örneklerini sergilemişler” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor