Yazarlarevi’ndeki kültür etkinlikleri ilgi görüyor

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Sanat Girişimi’nin Doğu Akdeniz Bölgesi’ne kazandırdığı Yazarlarevi’ndeki kültür etkinlikleri ilgi görüyor.
Çukurova Sanat Girişimi’nin önerisi üzerine Sarıyakup Mahallesi’nde restore edilen Ekmekçi Halil Bey konağı Çukurova Şiir Akşamları’na ev sahipliği yaptı.
 ‘Şiirini de al gel’ çağrısıyla düzenlenen Çukurova Şiir Akşamları, Adana’nın saygın edebiyatçılarının da katıldığı muhteşem bir gecede gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan yazarlar ve şairlerden kimi kendi şiirini seslendirirken, kimi de usta yazarların şiirini konuklarla paylaştı.
Çukurova Sanat Girişimi Kurucusu Çetin Yiğenoğlu, Adana’ya kazandırılan Yazarlarevi’nin, Uluslararası Çukurova Sanat Günleri gibi değerli ve farklı etkinliklerle bir dünya markası haline geleceğine inandığını söyledi.
Öte yandan, Türk–Amerikan ve Uluslararası Kadınları Yardım Derneği Türkçe Okuma Grubu, Yazarlarevi’nde Pınar Kür’ün ‘Bir Deli Ağaç’ adlıkitabını değerlendirdi.
Çukurova Sanat Girişimi gönüllüsü Asuman Söylemez’in sunumu ve yönetkenliğinde gerçekleşen etkinlikte Pınar Kür’ün yaşamı, yapıtları hakkında bilgi verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor