YENİ YILDIZLAR YOLDA

Geçtiğimiz sezon Mario Boletelli ve Belhanda gibi yıldız oyuncu transferleriyle Süper Lig’de adından söz ettirmeyi başaran Adana Demirspor, yeni sezonda da gemileri yaktı! Kulüp Başkanı Murat Sancak, takıma önemli isimlerin katılacağının müjdesini verirken kulislerde ise birçok futbolcu öne çıktı.

ASPARAGAS HABERLERE İNANMAYIN

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medyada gündeme gelen hatta ulusal medyaya yansıyan isimlerin asparagas haberlerden ibaret olduğunu ve kesinlikle yazılan, çizilen oyuncularla ilgilerinin olmadığını söyledi. Sosyal medyayı en iyi kullanan biri olduğunun altını çizen Sancak, “Otaya haber amaçlı atılan isimlere inanmayın. Ben zaten gelecek oyuncuyu hemen söylüyorum. Böyle yanlış haberler taraftarlarımızı üzüyor. O bakımdan bir oyuncuyu kadromuza katacak isek hem sosyal medyamız hem de şahsi hesabımda bunu açıklarız” dedi

NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Takımdan ayrılan oyuncuların yerine çok önemli isimleri katacaklarının müjdesini veren Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Kiralık olarak oyuncu takıma dahil etmeyeceğiz. Biz parlatıyoruz daha sonra takımdan ayrılmaları pek güzel bir şey değil. Kesinlikle bir opsiyon maddesi koyucağız. Şuanda ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun. Yine renk getiren, rakiplerin saygısını kazanan bir ekip kuracağız. Zaten iskelet kadromuz korunuyor. Yapacağımız transferlerle yeni sezonda da hedefimiz ilk 10 içinde kalabilmek” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor