Yenişehir’de 1.280 m2 tarla mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 4.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Yenişehir’de 1.280 m2 tarla mahkemeden satılıktır.

Mersin İl, Yenişehir İlçe, 106 Ada, 10 Parsel, KOCAHAMZALI Mahalle/Köy, Taşınmazın Mersin ili Yenişehir İlçesi Kocahamzalı Mahallesi merkezine varmadan 900 metre, Kocahamzalı Köyü yolu adlı asfalt üzerinde sağ kol üzerinde konumlu vaziyettedir. Taşınmazın bulunduğu bölgede tarım arazileri ve hayvancılık ile faaliyet güsteren parseller bulunmaktadır. Civarında baz istasyonları ve elektrik direkleri yoğunluklu durumdadır. Deniz seviyesinden 700 metre yüksekte bulurun bölge, yaylalık alan olarak ta kullanılmaktadır. Keşif gunu yerinde yapılan incelemede taşınmazın yüzeyinin taşlık, çalılık ve kayalık olduğu, taşınmazın zemin değerinin 563.200,00 TL olduğu bilirkişilerce tespit edilmiş, taşınmaz bu haliyle satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/980928/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-yenisehirde-1-280-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor