YEREL SEÇİM HEYECANI ARTIYOR

31 Mart tarihindeki yerel seçimler için takvim ilerlemeye devam ediyor. Zamanın ilerlemesi ile birlikte aday adayları için de heyecanlı bekleyiş başladı.

Yerel seçim takvimi Resmi Gazete’de yayımlandı.  Resmi Gazetede yayımlanan secim takvimine göre Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri takvimi 1 Ocak 2024’te başladı.

Seçim takvimine göre, seçmen kağıtları 29 Şubat’ta dağıtılmaya başlayacak, kesin aday listeleri ise 3 Mart’ta ilan edilecek.

Yani aday adaylarının heyecanı 3 Mart’a kadar devam edecek.

Adana için de aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Esnaf ziyaretleri başta olmak üzere halk ile birlikte pozlar verilmeye başlandı.

E tabi şimdi bunların yapılması gerekiyor. Nasıl olsa seçim zamanı bir daha yüzlerine bakmayacak oldukları halk ile zorla da olsa muhatap oluyor aday adayları.

Adana’da da seçim heyecanı başlamış durumda. ilçelerde hangi adaylar aday olarak gösterilecek şuan da tam olarak belli değil ancak büyükşehir için 2 aday tam olarak belli gibi…

Diğer adaylar için de tahminler yapılıyor.

Adana’nın tercihi ne olacak bilemiyoruz ancak Adana’yı artık yaşadığı makus tarihinden kurtaracak, ileriye taşıyacak, büyük bir köy statüsünden büyük bir şehir statüsüne taşıyacak bir yönetim olmasını Adana’da yaşayan vatandaşlar olarak istiyoruz.

Adana maalesef ki başarısız yöneticiler yüzünden sürekli olarak kan kaybediyor. Belli başlı karnaval ve festivallerimiz de olmasa Adana’nın adı unutulup gidecek.

Şehre ekonomik olarak da katkı koyan bu festivaller olmasa ekonomik olarak da şehrimiz daha da zorda kalacak.

Seçim sonuçları ne olur bilemeyiz ancak vatandaşlar olarak isteğimiz ve tercihimiz artık Adana’nın çehresinin değiştirilmesi yönünde çalışmaların yapılacağı, Adana’nın hak ettiği konuma geleceği, ulaşımında tutun da sosyal aktivitelere kadar çok sayıda alanda yeniliklerin yapıldığı bir yönetimin olmasını istiyoruz.

Kaygımız siyaset değil hizmet istiyoruz. O nedenle yerel seçim heyecanının arttığı bu günlerde Adana için en hayırlısının olmasını diliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor