YİNE CEYHAN YİNE CİNAYET

Dün sabah saatlerinde Küçük Elmalı mahallesinde meydana gelen olayda amcası ve kuzenini öldüren, yengesini ve diğer kuzenlerini de yaralayan sanık olaydan sonra teslim oldu. Yaralılar önce Ceyhan’a sonra Adana’ya getirilerek tedavi altına alındı.

(HABER MERKEZİ)-Bir zamanlar olaylar nedeniyle Türkiye’nin gündemine oturan Adana’nın Ceyhan ilçesi, yeniden eski günleri yaşamaya başladı.. Ağaç kesme meselesinden amcası ve kuzenleriyle tartışan bir kişi, adeta ölüm kusarak önce amcasını, sonra kuzenini öldürdü, daha sonra da yengesi ile diğer kuzenlerini yaraladı.

Sanık, olaydan sonra polise teslim olurken, yaralılar önce Ceyhan’da, daha sonra nakledildikleri Adana’da  tedavi altına alındı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bahçedeki ağacın kesilmesi nedeniyle amca ile yeğen arasında çıkan tartışmada iki kişi öldürüldü, dört kişi de ağır yaralandı.

OLAY NASIL BAŞLADI?

Alınan bilgilere göre Adana’nın Ceyhan ilçesinde ağaç kesme konusu yüzünden  yüzünden yakın akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Dün sabah saatlerinde Ceyhan”ın  Küçük Elmagölü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Aydın Savcun (37) aynı avlu içerisinde oturan  amcası Hilmi Savcun(64) ile ağaç kesme  konusunda tartıştı.Tartışmanın  büyümesi üzerine Aydın Savcun amcası Hilmi, eşi Güldane(59) çocukları Mustafa(34), Ebru(25), Hasan Nuri(21), İnan Savcun(33)’a  üzerindeki silahla ateş ateş etti.. Açılan ateş sonucu  Amca Hilmi ve oğlu Mustafa Savcun olay yerinde hayatını kaybetti.. Zanlının ateş açması sonucu yaralanan  anne Güldane Savcun, çocukları Ebru, Hasan Nuri ve İnan Savcun ambulanslarla önce Ceyhan Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Adana’daki hastanelere sevk edildi.

TESLİM OLDU

Ağaç kesme meselesinden amcası ve kuzenini öldüren, yengesi ve diğer 4 kuzenini yaralayan sanık Aydın Savcun, olaydan sonra polise teslim oldu. Yaralıların sağlık durumunun ise ağır olduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor