YÜCEL BAYRAM AKLINDAKİ PROJELERİ PAYLAŞTI

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Adana Ticaret Odası (ATO) Başkan seçimlerine hazırlanıyor.  Adana Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı Yücel Bayram konuyla ilgili basınla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

ATO Başkanlık seçimleri için basın toplantısı düzenleyen Bayram, “Şu an karşınızda Adana Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı olarak bulunuyorum. Seçimden sonra da yapacağım ilk iş basınla bir araya gelmek olacak. Çünkü bugüne kadar basınla çok fazla bir araya gelemedim ve buna çok ihtiyacımız olduğuna inanıyorum” dedi.

“YAPTIĞIM İŞİ ZATEN GÖREN GÖRÜR”

ATO’nun 33 bini aşkın üyesiyle çok güzel başarılara imza attığını belirten Bayram, “Eğer başkan olarak seçilirsem sadece bir dönem başkanlık yapacağım. Bunu her yerde söylüyorum. Ben 1999 yılından beri odada yönetim kurulu üyesiyim. Bu zamana kadar odada yaptığım hiçbir icraatı basına veya başka bir kuruma anlatmadım. Huyum değildir. Yaptığım işi zaten gören görür” diye kaydetti.

ATO BAŞKAN ADAYI YÜCEL BAYRAM AKLINDAKİ PROJELERİ PAYLAŞTI

Eğer başkan seçilirse yapmak istediği projelerden de bahseden Bayram, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dün bir gazeteci seçimlerle ilgili şöyle bir şey yazmış; “Kardeşin kardeşle ortağın ortağıyla arasını bozdu bu seçimler” diye. Gerçekten de öyle. Bu seçim dönemi için çalışmalara mart ayında başladık. İlk çalışmalara başladığımızda iç ve dış etkenlerle uğraşmayalım diye bir öneri sundum arkadaşlara. Genel komitemizle çalışma yapalım. Komitemiz insanları ziyaret etsin, kendini tanıtsın oy istesin dedim. Fakat yapamadık.”

“FAKAT BU SEÇİMLERDE BAŞKAN OLARAK SEÇİLMEYİ GERÇEKTEN İSTİYORUM”

Bayram, “Her dönem bana başkan adayı ol dediler. Fakat benim biraz farklı bir karakterim var. Hak etmeyenin ceketini iliklemeyi sevmiyorum. Bu yüzden bu zamana kadar aday olmamıştım. Fakat bu dönem aday olmaya karar verdim. Çünkü odanın çok eksiği ve yapılması gereken şeyler olduğunu fark ettim. Bir dönem başkanlık yaparak bu eksiklikleri gidermek istiyorum. Dediğim gibi bu güne kadar aday olmayı düşünmemiştim bile. Fakat bu seçimlerde başkan olarak seçilmeyi gerçekten istiyorum” diye vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor