Yumurtalık’ta konforlu konaklama seçenekleri

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-Akdeniz Bölgesi’nde yer alan Yumurtalık, Adana’nın turizminin gelişiminde önemli rol oynayan noktalardan biri olma özelliğine sahiptir. Güney ve doğusu İskenderun Körfezi, kuzeyi Ceyhan ilçesi, kuzeybatısı Adana ili, batısı ise Karataş ilçesi ile çevrilmiş olan ilçe, kültürel değerleri, berrak denizi ve geniş plajı ile cazip bir tatil için konuklarını beklemektedir. Deniz turizmi açısından elverişli olanakları ile ön plana çıkan ilçe, yat turizmi, kıyı turizmi, olta balıkçılığı, dalış gibi pek çok aktiviteye uygundur. Tarihi eserler yönünden de zengin olan ilçe, yaz tatillerinin yanı sıra yılın dört mevsimi tarih ve kültür turlarına olanak sunmaktadır.

Akdeniz ikliminin görülüğü Yumurtalık’ta yaz ayları, uzun, sıcak ve kurak geçerken, kış ayları ılık ve kısa sürelidir. İklimsel özellikleri ve coğrafi konumu bir arada değerlendirildiğinde, Türkiye’de keyifli yaz tatiller için Yumurtalık en uygun noktalardan biridir. Yumurtalık otellerinin büyük bir bölümü sahile yakın şekilde konumlanmıştır. Otel ve pansiyon seçeneklerinin yer aldığı ilçede, her bütçeye uygun alternatifler bulmak mümkündür. Siz de bu yıl tatilinizi Adana’nın bu güzel ve turistik ilçesinde geçirmek isterseniz, http://Otelleri.net/Yumurtalık adresinden Yumurtalık’ın en güzel otellerine ulaşabilirsiniz.

Yumurtalık’ta Denize Sıfır Bir Tatil İçin Ayas Marin Otel

Adana’nın huzur veren turistik ilçelerinden Yumurtalık’ta konuklarını ağırlayan Ayas Marin Otel, şehrin stresinden uzak, konforlu bir yaz tatili vadetmektedir. Adana il merkezine 80 kilometre, Adana Havalimanı’na 79 kilometre, Adana Otogarı’na 87 kilometre mesafede yer alan tesisin, tüm konuklarına konfor sunan 15 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca gün boyu yararlanabileceğiniz 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan Ayas Marin Otel’de özel plaj gün boyu Akdeniz’in berrak sularını deneyimleme şansı sunmaktadır. Deniz yerine havuz tercih eden konuklar içinse tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu ile huzur dolu bir yaz tatili olanağının yanı sıra iş hizmetleriyle de ön plana çıkan tesiste, 1 adet tam donanımlı toplantı salonu yer almaktadır.

Turizmin Ve Tarihin Adana’daki Vazgeçilmez Noktasında Hizmet Veren Yumurtalık Otel

“Rahat ve Huzurlu” sloganı ile konuklarına doğa ile iç içe ve lüks bir tatil olanağı sunan Yumurtalık Otel, Adana’nın Akdeniz kıyısındaki en popüler tesisleri arasında yer almaktadır. 70 şık ve konforlu odaya sahip olan tesiste, oda kahvaltı konseptinde hizmet verilmektedir. Güne zengin bir kahvaltı ile başlayan konuklar, gün boyu tesisin a la carte restoranında Akdeniz mutfağının ve Adana mutfağının seçkin lezzetlerini tadabilme olanağı bulmaktadır. Sıcak su havuzu, sauna ve buhar odası ile unutulmaz bir dinlenme deneyimi yaşayabileceğiniz tesiste, akşam eğlenceleri içinse disko hizmet vermektedir.

Adana’da Unutamayacağınız Bir Yaz Tatili İçin Yumurtalık Ayas Otel

Şehir hayatının gürültüsünden uzakta, keyifli bir tatil hayal edenler için zengin olanakları ile dikkat çeken Yumurtalık Ayas Otel, eğlenceli yaz tatillerinin yanı sıra yılın dört mevsimi konuklarına doğanın kalbinde bir tatil olanağı sunmaktadır. Adana’ya sadece 80 km, Mersine 140 km Gaziantep’e 190 km mesafede yer alan tesisin, 15 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesis, havuz başı restoranına sahip tek Yumurtalık oteli olma özelliğine sahiptir. Denize sıfır konumda hizmet veren tesiste, 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır

Adana Yumurtalık’taki Eviniz Altın Yunus Otel

Adana Yumurtalıkta hizmet veren Altın Yunus Otel, başarılı kadrosu ve konforlu konaklama birimleri ile dikkat çekmektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren tesisin 22 odası bulunmaktadır. Adana’ya 80 km, Gaziantep’e 190 km ve Mersin’e 140 km uzaklıkta yer alan Altın Yunus Otel, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Ev konforunu, denize sıfır odalarında sunan tesiste, dileyen misafirler yaz boyu Akdeniz’in berrak sularında serinleme olanağı bulmaktadır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor