Yüreğir Belediyespor Hentbol Takımı 2. Lige yükseldi

Yüreğir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı,  21-25 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilen “Hentbol Bölgesel Lig Terfi Müsabakaları”nda ilk 2 arasına girerek 2. Lige yükselmesi Yüreğir İlçesi’nde sevinçle karşılandı.

Yüreğir Belediyespor Antrenörü Mehmet Bilbek, genç bir ekiple ve yöneticilerinin desteğiyle 2. Lige yükselmeyi başardıklarını, hedeflerinin iyi mücadele ederek ve çok çalışarak 1. Lige yükselmek olduğunu söyledi.

2. lige yükselme karşılaşmalarında gruplarında kendilerinin yanı sıra Adana Sarıçam Belediyespor, Osmaniye Kadirli Savrunspor Kulübü, Malatya Belediyesi Spor Kulübü’nün bulunduğunu ifade eden Mehmet Bilbek, şöyle devam etti:

“Öncelikle bireysel ve takım olarak üstün performans sergileyen oyuncularımızı kutluyorum. 2. Lige yükselmenin mimarı olan, bize güvenen ve her türlü olanağı sağlayan, branşımıza sahip çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir ile Kulüp Başkanımız Murat Bilal’a, Kulüp Başkan Yardımcımız Mahmut Toprakçı ve Bilal Bozkurt’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar ve Şube Müdürü Mustafa Lavkor’a şükran borçluyuz.  

Çalışmaları tempoyu artırarak sürdüreceğiz. Hedefimiz, geçmiş yıllarda deplasmanlı lig kurulduğundan bu yana önemli başarılar sağlayan ve milli takımlara sporcu kazandıran Çukobirlikspor gibi birinci lige yükselerek Adana’yı hentbolda eski günlerine kavuşturmaktır.  Rakiplerimizi yeteri kadar tanımıyoruz. Her maça kazanmak için çıkacağız. Özellikle sahamızda yenilmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz.”

Bilbek, maçlarına başta Yüreğir ilçesinde yaşayan bayan, erkek sporseverler olmak üzere,  tüm Adanalıları beklediklerini de sözlerine ekledi. (SPOR SERVİSİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor