Yüreğir’de bayrak kampanyası

ADANA (BÖLGE)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ”Barış Pınarı Harekatına” destek vermek ve  Cumhuriyet Bayramı haftası dolayısıyla Bayrak kampanyası başlattı. Yüreğir’de bulunan bütün esnaflara şehitlerimizin al kanları ile bezenmiş Şanlı Bayrağımızı dağıttıran Başkan Kocaispir” Bayrak bir milletin varlığının ve bağımsızlığının sembolü, tarihinin hatırasıdır. Türk Bayrağındaki al renk, şehitlerimizin kanını, hilal ve yıldız bağımsızlığımız sembollerindendir.

 Mehmetçiklerimiz başarılı bir operasyon gerçekleştiriyor. Türk Milletinin kalbi Suriye sınırında Mehmetçiklerimizle birlikte atıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesindeyiz. Yüreğir’deki bütün esnaflarımıza şanlı Türk Bayrağımızı dağıtarak ilçemizi Türk Bayraklarıyla donatıyoruz.” diyerek asmaları için bütün esnaflara Türk Bayrağı dağıtımının başladığını belirtti.

 Bayrağımızın bu ülke toprakları üzerinde yaşayan her bireyi kanatları altına alan bağımsızlığımızın sembolü olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ”Bu nedenden ötürüdür ki Türk bayrağının her evde ve her iş yerinde bulunması özel günlerde pencerelere ve vitrinlere asılması çok önemli ve anlamlı bir davranıştır.” dedi.

Ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçildiğini, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ortadoğu da kurgulanmak istenen kirli oyunun Türkiye tarafından bozulduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ” Ülkemiz, Barış Pınarı harekâtıyla Suriye sınırımızda kurulmaya çalışılan terör koridoruna öldürücü darbeyi indirmiştir. Bunun yanında harekât, bölgemize yönelik emperyalist senaryoları da darmadağın etmiştir.  Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru söz konusu olduğunda kimsenin icazetini arama ihtiyacı hissetmiyoruz. Türkiye kendi kararlarını verebilen güçlü bir ülkedir. Suriye’de başarılı bir operasyon gerçekleştiren Mehmetçiklerimize başarılar diliyoruz. Rabbim yardımcıları olsun. Türk Milleti bir bütün olarak şanlı ordumuzun arkasındadır.” dedi.

Yüreğir Belediyesi’nin Türk Bayrağı dağıtmasından dolayı mutlu olduklarını belirten esnaflar, bayrağı öperek teslim aldılar ve gururla dükkanlarının önüne asacaklarını belirttiler. Başkan Kocaispir’e teşekkür eden esnaflar ”Bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı dükkanlarımıza gururla asacağız.” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor