Yüreğir’de TEMA gönüllüleri buluştu

(HABER MERKEZİ)- 2016 yılında Yüreğir’de TEMA ilçe temsilciliğinin açılmasıyla gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet veren TEMA gönüllüleri, pandemi sonrasında çalışmalarına hız vererek yeni dönemde yapılacak çalışmaları masaya yatırarak bir buluşma gerçekleştirdiler.

Yüreğir TEMA İlçe Temsilcisi Mevlüt Çınar’ın organize ettiği buluşmaya TEMA İl Temsilcisi Muzaffer Tümenbatur, önceki dönem İl Temsilcisi Kenan Deniz, Seyhan TEMA Temsilcisi Gözde Akçiçek ve gönüllüler katıldı. Yüreğir temsilcisi olan Mevlüt Çınar, Ekim ayının adı üzerinde ekim dönemi olduğuna işaret ederek ‘TEMA gönüllüleri olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. Ağaç kardeşliği, sıfır atık ve evimiz dünya gibi projeler başta olmak üzere tüm projelerimizde bizleri sahada göreceksiniz. Orman yangınlarıyla ciğerlerimiz yandı. Bu vatan topraklarının her karışında TEMA gönüllülerinin izlerini bulacaksınız’ dedi.

TEMA İl Temsilcisi Muzaffer Tümenbatur ise yaptığı konuşmada “Pandemideki ara vermişlik açığımızı kapatacağız, çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sadece fidan dikimi değil bizim görevimiz. İnsanları ayrıca da eğiteceğiz.” dedi. Eski İl Temsilcisi Kenan Deniz’in küresel ısınma, ÇÜ’de görevli olan Hamza Farsak’ın ise ormanlar konusunda bilgiler aktardığı buluşmada Seyhan İlçe Sorumlusu olan Gözde Akçiçek ise meşe palamudu hakkında  bilgiler aktardı.

Etkinlik daha sonra TEMA Gönüllülük Sertifikalarının dağıtımı ile son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor