YÜREĞİR’İN İLK SU OYUN PARKI AÇILDI

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediyesi tarafından Köprülü Mahallesi’nde yapımı kısa süre önce tamamlanan su oyun parkı açıldı. Oyun pakı açılışında konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, iki su oyun parkı daha yapacaklarının müjdesini verdi.

“YÜREĞİR’DE ÇEVRECİ BİR BAŞKAN, ÇEVRECİ BİR BELEDİYE VAR”

Yüreğir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve tamamlanan Su Oyun Parkı’nın çocuklar, veliler ve muhtarların da katılımıyla törenle açılışı gerçekleşti. Yüreğir’deki yeşil alan miktarını artırdıklarını ssöyleyen Belediye Başkanı Kocaispir, “2 yılda 21 yeni park yaptık, 22 parkımız için de çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Bir taraftan da eski parklarımızı yenileme çalışmaları yürüttüklerini dile getiren Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de çevreci bir başkan, çevreci bir belediye var” diye aktardı.

“ADANA’DA YAZ BİTMEZ” 

Köprülü Mahallesi Şehit Jandarma Er Rasim Şevik Kültür Parkı içerisinde yapılan Su Oyun Parkı, Kocaispir tarafından hizmete açıldı. Çok sayıda çocuğun ve ailelerin de katıldığı açılışta konuşma yapan Kocaispir, “Adana’da yaz bitmez. Bilimsel veriler de gösteriyor ki artık iki mevsimli bir dünyada yaşıyoruz. Adana’nın sıcağında bu parklarımız çocuklarımız için yeni eğlence noktası olacak” diye belirtti. Kocaispir, ilk Su Oyun Parkı’nın Köprülü Mahallesi’nde açtıklarını fakat, PTT Evleri ve Atakent mahallelerinde de çalışmaları devam eden 2 Su Oyun Parkı daha olduğunun altını çizdi. “Her geçen gün sayılarını artıracağız” diyen Kocaispir, “Çocuklarımız burada diledikleri kadar, özgürce, gönüllerince eğlenip oynayacaklar” diye konuştu. 

2 YILDA 21 YENİ PARK

2 yılda toplam 21 yeni parkı halk için hizmete açarak Yüreğir’deki yeşil alanların miktarını artırdıklarına vurgu yapan Başkan Kocaispir, sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemize 21 adet yeni park kazandırdık. 22 mahallemiz içinde çalışmalarımız devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra eski parklarımızın da bakım onarımını yapıyor, yeniliyoruz. Yüreğir’de yeşil alan oranı her yeni parkımızla daha da artıyor.”

AÇILIŞA KOCAİSPİR’İN KIZI VE OĞLU DA KATILDI

Açılış yapılır yapılmaz çocuklar Su Oyun Parkı’na adeta hücum etti. Su ile eğlenceli vakit geçiren çocukların tarifsiz mutluluğu görülmeye değerdi. Açılışa kızı Zehra ve oğlu Ömer ile birlikte katılan Kocaispir’de çocuklar ile birlikte su parkında oynadı. Başkan Kocaispir, parkta su tabancasıyla oynayan çocuklar tarafından ıslatıldı. Tamamen ücretsiz olan su parkında çocuklar doya doya eğlendi.

Görüntü linki:  https://we.tl/t-h4cFNnR8cj

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor