Yusuf BAŞ:’’Biz, Çukurova’ya sevgiyle Geliyoruz’’

ADANA (BÖLGE)-Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf BAŞ, seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor. ‘’Biz, Çukurova’ya sevgiyle geliyoruz’’ diyen Başkan Adayı Yusuf Baş, Hayvan Severler ve ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.

İÇİNDE HAYVAN SEVGİSİ OLMAYAN İNSAN OLAMAZ

Yoğun seçim çalışmasının içerisinde ‘hayvan severler’ ile bir araya gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf BAŞ, ‘’hayvanlar bizim can dostlarımız. Kim onlara zulüm ediyorsa bilin ki; insanlık düşmanıdır. Unutmayın, içinde hayvan sevgisi olmayan insan olamaz’’ ifadelerini kullandı.

YUSUF BAŞ: ‘’ÇUKUROVA’YA HAYVAN OTELİ YAPACAĞIM’’

Çukurova İlçesinin Adana’nın incisi olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf BAŞ, ‘’Her evde, her apartmanda hayvana kıymet veren değer veren vatandaşlarımız var. Size buradan bir söz veriyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız birçok sorunları takip ediyor ve çözümler üretiyor ama Yüce Rabbim nasip eder sizlerin desteği ile seçimleri kazanırsam sizler tatile giderken sizin hayvanlarınızı misafir etmek için bir ‘Hayvan Oteli’ yapacağım. Sağlık kontrollerini veteriner hekimler aracılığı ile yaparak tatilden dönüşünüzde misafirlerimizi siz can dostlarına teslim edeceğiz’’ diye konuştu.

YUSUF BAŞ: ‘’BİNLERCE GENÇ YETİŞTİREN BİR CUMHURİYET ÖĞRETMENİYİM’’

Mahfesığmaz Mahallesi’nde, ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf BAŞ,’’binlerce genç yetiştiren bir Cumhuriyet öğretmeni olarak en değerli varlığımız siz değerli gençlerimizin yaşadığı şehre üst düzeyde ilgili olmaları beni ziyadesiyle mutlu etti. Sizler bizim milli heyecanımızsınız bundan emin olun. Yusuf öğretmeniniz olarak her zaman yanınızdayım. Çukurova’yı kazandığımızda yapacağımız çalışmalarda sizlerin isteklerine ve görüşlerine her zaman yer vereceğiz’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor