Yusuf Özçelik Adana’ya hizmete talip oldu

MHP Seyhan Belediye Meclis üyeliği için çalışmalar yapan Yusuf Özçelik, “Doğduğum kente başarılı hizmetler yaptım. Şimdi hedefim doğduğum kente siyasetteki tecrübelerimi ve birikimlerimi sunarak görevimi yerine getirmek. Bunu MHP çatısı altında gerçekleştireceğime inanıyorum” dedi.

ADANA(BÖLGE) Mardin’de Demokrat Parti çatısı altında yaptığı olumlu hizmetlerle dikkat çeken genç siyasetçi Yusuf Özçelik, “Doğduğum yer olan Mardin’e vefa borcumu ödedim. 25 yıldır iş hayatımı sürdürdüğüm, çocuklarımı büyüttüğüm, ekmeğini yediğim, doyduğum kent Adana’ya hizmet vakti geldi” diye konuştu.

MHP Seyhan ilçede Belediye Meclis üyeliği için çalışmalar yapan Yusuf Özçelik, “Doğduğum kent olan Mardin’de başarılı hizmetler yaptım. 1999’da DP Midyat Belediye Meclis üyeliğinden sonra, 2004 yılında Mardin İl Genel Meclisi üyeliğini gerçekleştirdim. Şimdi hedefim doğduğum kent olan Adana’ya  siyasetteki tecrübelerimi ve birikimlerimi sunarak görevimi yerine getirmek. Bunu MHP çatısı altında gerçekleştireceğime inanıyorum” dedi.

Adana’da yaşayan 30 bine yakın Midyatlı, Gelinkayalı hemşehrilerinin teşviki ve desteği üzerine siyasete yeniden girme ve birlikte yaşadığı,birlikte nefes aldığı tüm insanlara yardımcı olma görevine talip olduğunu ifade eden Yusuf Özçelik, “Yaklaşık 20 yıldır Adana’da yaşayan Mardin ve ilçelerinde doğmuş, bu kentte geçimlerini sağlayan hemşehrilerimin gözü, kulağı ve sesi oldum. Hemşehrilerimin her türlü derdine ortak olmayı bir görev edindim. Bu hizmetlerin daha olumlu, daha netice alınacak bir düzeye getirilmesi amacına yönelik olarak Seyhan’da Belediye Meclisi üyeliği ile önemli bir aşama sağlanacağına inanıyorum. Bana inanan, güvenen hizmet anlayışımı bilen, Mardin’den, ilçelerinden, köylerinden gelen hemşehrilerimin isteği ve dnesteği ile MHP’den Meclis üyeliğine aday olma kararını aldım” dedi.

Bu kararı aldıktan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı Ankara’da ziyaret ederek hedefini ve amacını anlattığını ve olumlu görüşleri ile güç aldığını belirten Yusuf Özçelik, “Birkaç aydır, sivil toplum kuruluşlarını, hemşehri derneklerini ve Adana’nın çeşitli mahallelerinde yaşayan, hizmete susamış, sahip çıkılmayı bekleyen vatandaşları ziyaret edip, sorunlarını dinliyor, çözüm için neler yapılabileceğini sohbetlerimizde dile getiriyoruz. Gördüğümüz sıcak ilgi ve destek, nasıl  doğru bir hedefe ilerlediğimizin işareti oluyor. Bu beklenti, doyduğumuz kent Adana’da bana ayrı bir görevin, bir sorumluluğun işareti oluyor. MHP çatısı altında, hizmet anlayışını pekiştireceğime, geliştireceğime ve Adana’da yaşayan hemşehrilerimin gözü, kulağı sesi olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Gelinkayalılar Dernek Başkanı Zeki Turgut ve Şeyhnus Özçelik ile birlikte gazetemizi ziyaret eden, hedeflerini dile getiren Yusuf Özçelik, “Siyaseti bugüne kadar kişisel hedefler için değil, toplumsal görevler için yaptım. Bundan sonra da sadece hemşehrilerim için değil, tüm Adana halkı için yapacağım. Bunun inancı ve güçü ile hizmete talip oldum.” dedi..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor