Zafer Aktaş’tan polis uygulama noktalarına denetleme

ADANA (BÖLGE)-Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Adana-Mersin Otoyol Gişeler Uygulama Noktası ile Seyhan İlçesinde bulunan D-400 Çukobirlik Polis Uygulama Noktasına giderek uygulamada görev yapan polisleri denetledi.

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Adana’nın huzur ve güven ortamının sürdürülebilmesi, vatandaşların can ve mal güvenliği için şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan polis uygulama noktalarını denetledi.

Aktaş, ilk olarak Seyhan ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde bulunan Çukobirlik Polis Uygulama Noktasına ardından Adana-Mersin Otoyol Gişeler Uygulama Noktasına gitti. Uygulama noktalarında görev yapan personelin çalışmalarını yerinde izleyerek çalışmalar hakkında sorumlu amirlerden bilgiler aldı.

Zafer Aktaş, uygulama noktalarında durdurulan araçların sürücüleri ile de birebir sohbet edip uygulamalarda durdurulan araçların sürücülerine yapılan uygulamaların vatandaşların huzur ve güveni için yapıldığını belirtti. Vatandaşlarda sohbet esnasında polisin yapmış olduğu çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

Zafer Aktaş, daha sonra görev yapan personele dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunduktan sonra görevlerinde başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor