Zeydan Karalar, Güler Sabancı’yla TEMSA’yı görüştü

(BÖLGE ÖZEL)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  ‘Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi’ için gittiği İstanbul’da Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti.

Başkan Karalar, “Ziyarette sayın Güler Sabancı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adanamıza yapılacak yatırımları ve üretimi duran TEMSA konusunu ve işçilerin durumlarının çözümü üzerine konuştuk. Kendilerine misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.  Güler Sabancı da, Sayın başkan Zeydan Karalar’ın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ve TEMSA için elinden geleni yapacağını ve Adana’ya yatırımlarının süreceğini söyledi.

ODA BAŞKANLARI ADANA EKONOMİSİNİ KONUŞTU

Öte yandan oda başkanları dün saat 16.00’da TEMSA olmak üzere Adana’nın ekonomik sorunlarını görüştü.  Adana oda başkanları çimento fabrikası civarında bulunan Ticaret Borsası salonunda dün akşama doğru oda başkanlarının katıldığı bir  toplantı yapıldı. Toplantıda Adana’nın ekonomik sorunlarına ve TEMSA’nın ekonomik nedenlerle üretime ara vermesiyle ilgili görüşmeler  de yapıldı. Oda başkanları  dün akşam yapılan toplantının sonucunu bugün saat 09.30’da yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacakları öğrenildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor