ZEYDAN KARALAR’A AÇIK MEKTUP!..

Sayın Zeydan Karalar, koltuğunuza dahi rahat oturamadığınızı biliyoruz.. Bir çoğu bankamatikçi çok sayıda çalışanın maaşını nasıl ödeyeceğinizi  kara kara düşündüğünüzü biliyoruz. Gereksiz olan, ancak yapımına başlanan inşaatların ödemesini hangi parayla yapacağınızı düşündüğünüzü biliyoruz.. İş taleplerinin yoğunluğu karşısında şaşkın ördek durumuna düşürüldüğünüzü de biliyoruz.

Bizim açık mektubumun içeriğinde bu konuların hiç biri yok..

Ama Allah aşkına şu sinek meselesini bir çözün. Dün sabaha kadar uyuyamadık.. Yatak yorgan, duvarlar, yerler mucukla doluşmuş.. Öldür öldür bitmiyor. Çin ordusu gibi..

Gerçekten durum bu.. Bu olay herhalde bizim yaşadığımız bir olay değildir. Bu durum genelde böyle..

Bu sorunu bir an önce çözüme kavuşturmanız gerekir diye düşünüyorum..

Bu arada bazı ilaçlama araçlarına baktık, hızla sokaklarda ilaç sıkılıyor.. Sanıyoruz, o sıkılan ilaçlar, o şekilde pek fayda sağlamaz.. Bu konuda yetkilileri uyarırsanız, daha etkili olacağı inancındayım.

Ama  inanın bu konuya el atmanız gerekir. Yoksa durum vahim!..

………….

HANGİ AÇIKLAMAYI ALKIŞLARSINIZ ?

  “Koç’un özel uçağı altına tahsis edilmiş. Kusura bakmayın, ben bir şey görüyorum. Beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında otel tahsis edenler, Gezi olaylarında Taksim’deki otellerini tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında Deutsche Welle’yi tahsis edenler – Alman televizyonu – bugün televizyonlarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında BBC Türkçe’yi – İngiliz televizyonu – tahsis edenler bugün televizyonlarını tahsis ediyorlar. Gezi olaylarında Kandili harekete geçirenler bugün Kandili harekete geçiriyorlar.”

Yukarıdaki sözler, DYP eski Genel Başkanı şimdiki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ait..

Aşağıdaki açıklama da KOÇ Grubuna ait;

“Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 19 Mayıs’ta Samsun, 4-5 Haziran’da Trabzon ve Ordu seyahatlerinde şirketimiz Setair uçakları ile yolculuklarını gerçekleştirmiş olmasına ilişkin son birkaç gündür sosyal medya üzerinden yayılan iftiraların, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talihsiz açıklamaları ile yeniden gündeme gelmiş olmasını üzülerek takip etmekteyiz”

Şu iki açıklamadan hangisini daha saygıdeğer buldunuz?

Gerçekten üzüntü verici siyaset bu düzeye getirilmemeliydi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor