ZEYDAN KARALAR’DAN GAZZE İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

(HABER MERKEZİ)-Tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Silivri Cezaevi’nden bir mesaj yayınlayarak, Gazze’ye yapılması planlanan 10 milyon TL’lik insani yardımın bir an önce hayata geçirilmesini istedi.
Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili’ne hitaben kaleme aldığı mektubunda, “Çok değerli Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilim,
Öncelikle başarı diliyorum. Başlattığımız ve düşündüğümüz, söz verdiğimiz işleri sırayla yapacağınızdan şüphem yok. Ama bu yazıyı bunun için yazmıyorum” dedi.
Karalar mektubunda, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, “Her gün televizyon izlerken Gazze’nin ve Gazzeli’lerin durumunu görünce içim parçalanıyor.
Sizden ricamdır. Gazze’ye gıda ve insani yardım için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın. Tabii ki devletimizin yetkilileri, Kızılay ile de görüşerek doğru yere gitmesini sağlayacak şekilde. Şimdiden teşekkürler. Tüm çalışma arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Gazze için almış olduğu yardım kararı kamuoyunda büyük takdir toplamıştı. Yardım sürecinin hızla tamamlanması bekleniyor.