Zirai ilaç hırsızları yakalandı

ADANA (BÖLGE)-Adana’da jandarma ekipleri, 90 bin lira değerinde zirai ilaç ve 60 bin lira değerindeki 2 mazot fıçısını çaldığı öne sürülen 4 zanlıyı yakaladı. Zanlılardan M.K.’nin “birden fazla kişiyi yaralamaktan” kaydı olduğu öğrenildi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada; Yüreğir İlçesi Büyükkapılı Mahallesinde çiftlik evi bulunan E.Ç. isimli şahsın, çiftlik evinin depo kısmında piyasa değeri 90.000 TL. olan Zirai İlaç ile 2 adet 60 Lt.lik Mazot Jelikanlarının  (ağzı geniş fıçı şeklindeki mavi renkli bidon) çalındığını beyan ederek şikayetçi olması üzerine adli makamlardan alınan izine istinaden geniş çaplı araştırma başlatılmıştır.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından çiftlik evi ve çevre güzergâhlarda   bulunan kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde, (4) şüphelinin olay yerine bir araçla geldikleri, aracın aynı gün M.K. isimli şüpheli tarafından kiralandığı, aynı aracın Yüreğir İlçesi Ağzıbüyük Mahallesindeki bir çiftlik evinde meydana gelen Zirai İlaç Hırsızlığı olayında da kullanıldığı ve şüphelilerinin aynı kişiler olduğu, ayrıca şüpheliler arasında M.K. isimli şahısın “Birden Fazla Kişiyi Yaralama Suçundan”  suç kaydı olduğu tespit edilmiştir. Suç kaydı bulunan M.K. isimli şahıs, adli makamların talimatı ile gözaltına alınmış olup;  diğer şüpheli şahıslar ifadeleri alınmak üzere adli makamlara sevk edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor