ZİRVEDE BÜYÜK KAPIŞMA

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta geride kalan 3 haftada 7 puan toplayarak zirveyi paylaşan iki takım İmamoğlu Belediyespor ile Karşıyakaspor arasındaki mücadele nefesleri kesecek. Bu futbol ziyafeti Cumartesi günü saat 18.00’de Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanacak.

HAFTANIN MAÇINI KİM KAZANACAK?

Süper Amatör Ligin en önemli karşılaşmasına geri sayım başladı… Yarın Beyaz Grupta öyle bir mücadele oynanacak ki amatör futbol severler futbola doyacak. 7 puanlı iki takım İmamoğlu Belediyespor, Karşıyakaspor mücadelesinde kazanan kim olacak bilinmez ama her iki takım oyuncuları 90 dakika saha içinde en üst mücadele içinde olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

İMAMOĞLU ÇOK FORMDA

Son oynadığı Adaletgücü maçında coşkulu oyununu 3 puanla taçlandırıp rakibini 3-1 mağlup eden İmamoğlu Belediyespor, Karşıyaka karşısına moralli gelecek. 3 karşılaşmada 8 kez fileleri havalandıran mavi beyazlılar kalesinde ise 3 gol gördü. Kaptan Keram Dalyan, mücadele azimlerini sahaya en iyi şekilde yansıtarak taraftarlarının da desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

KARŞIYAKA 3 PUAN İSTİYOR

Hesapta olmayan Cihangirspor beraberliği sonrası hafta içi idmanlarda İmamoğlu mesaisini en iyi değerlendiren Karşıyakaspor, az gol atıp az gol yiyen bir ekip görüntüsünde.. Lacivert Beyazlı ekip 4 gol atarken kalesinde ise 1 gol gördü. İmamoğlu Belediyespor’u devirip zirvede tek başlarına kalmak istediklerini belirten kaptan Neşat Memiş, bu maça odaklandıklarını söyledi

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor