01 Burda AVM’de Uzman Blogger Anneler Semineri

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın eğlence ve buluşma merkezi 01 Burda AVM, 11 Ocak Cumartesi günü, uzman blogger anneleri bir araya getiriyor. Ücretsiz olarak saat 18.30’da gerçekleştirilecek etkinlikte Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Doktor Elif Pınar Çakır, Endüstri Mühendisi Çiğdem Sezer, Öğretmen ve Zekâ Oyunları Eğitmeni Nihal Altunsüzer, Müzik Öğretmeni ve Ritim Orff Eğitmeni Sanem Kasapoğlu Evren, Çocuk Kitapları Yazarı Deniz Işık ve Uyku Eğitmeni Melis Ayan annelerle bir araya gelecek.

11 Ocak Cumartesi günü 01 Burda’nın ev sahipliği yapacağı seminer, ‘Rahattanne’ Melis Ayan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Doktor Elif Pınar Çakır, çocuklarda beslenme, iştah sorunları ve çözüm yollarını paylaşacak. Endüstri Mühendisi Çiğdem Sezer inovatif (yenilikçi) çocuklar yetiştirmek, Öğretmen ve Zekâ Oyunları Eğitmeni Nihal Altunsüzer aile içi kaliteli iletişim için aktiveler, Müzik Öğretmeni ve Ritim Orff Eğitmeni Sanem Kasapoğlu Evren müziğin çocuk gelişimi üzerindeki sihirli gücü, Çocuk Kitapları Yazarı Deniz Işık erken yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanımı ve nitelikli kitap seçimi konusunda önemli bilgileri aktaracak. ‘@Rahattanne’ Melis Ayan ise 0-6 yaş dönemi uyku sorunları ve çözümleri konularında deneyimlerini paylaşacak.

12 Ocak Pazar günü ise, ‘@Rahattanne’ Melis Ayan, Mozaik Atölyesi’nde ziyaretçilerle buluşacak. 14.00-15.00-16.00-17.00-18.00 saatlerinde 3 seans olarak düzenlenecek, her seansta 30 kişinin katılım sağlayabileceği ‘Rahattanne’ Melis Ayan ile Mozaik Atölyesi, 01 Burda AVM’nin minik ziyaretçileri ile bir araya gelecek.

Açıldığı günden itibaren Adana’nın alışveriş, eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 01 Burda AVM, Adanalı anneleri hem eğitici hem de keyifli bir sohbete davet ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor