1.Lig’in sorunları masaya yatırıldı

Adana Demirspor Başkanı ve 1.Lig Kulüpler Derneği Başkanı Murat Sancak ve kulüp başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptılar.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Süper Lig’de olduğu gibi 1.lig kulüpleri de mali yapılarının güçlendirilmesi konusunda bizden gerekli desteğin sağlanmasını istediler. Biz de gerekli girişimlerde bulunacağımızı kendilerine ilettik. Ayrıca Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nın belli seviyesinden ksonra uyguladığımız VAR sisteminin de TFF 1.Lig’de uygulanmasını istediklerini söylediler. Önemli bir yatırım ve hakem kadrosu gerektiğini söyledik. Bu konuda çalışmalarımızın olduğunu kendilerine ifade ederek çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü verdik” diye konuştu.

Toplantıdan sonra bir konuşma yapan Murat Sancak da, “Bugün çok verimli bir toplantı yaptığımıza inanıyorum. Korona yüzünden birçok kulüp zor durumda. El birliği ile bunun üstesinden geleceğiz. Bundan sonra sık sık bir araya gelip sorunlar kongren olmadan çözüme kavuşturup yol almayı düşünüyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısında tüm takımlar için hayırlı olur” temennisinde bulundu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor