100 YIL ÖNCE İSTANBUL’U İŞGAL EDENLER ADINA MI ATATÜRK’E HAKARET EDİLİYOR

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 24 Temmuz 2020 günü müze olarak tarihteki yerini koruyan Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesiyle ilk Cuma namazı kılımında hutbede yerini aldı. Ali Erbaş, Atatürk’e nalet okuyanlar kervanına en üst düzeyde katılmış oldu.

Halbuki Hz.Muhammed’in hadisinde “Kamil bir mümin kimseyi kötülemez, lanetlemez, aşırı gitmez ve hayasızlık etmez” diyor.

Hz.Muhammed’in hadisine göre sen kamil bir mümin değilsin. Kamil olmayan bir müminden de Diyanet İşleri Başkanı olamayacağına göre derhal o makamı ve koltuğu boşaltmalısın.

100 yıl önce İstanbul’u ve yurdu işgal eden İngiliz-Fransız-Yunanistan. İtalyan’lar adına; ülkeyi işgalden kurtarmak isteyen Mustafa Kemal ve arkadaşlarının yok olması için İngilizler’in isteğiyle kurulan Hilafet Ordusu’nun (Kuva-i İnzibatiye) yapamadığına hayıflanarak ona küfür eden-hakeret eden Kadir Mısırlıoğulları’na dahil oluyorsunuz.

Cumhuriyet’in kurucusuna nalet okuyorsunuz, ama iktidar ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın gıgı çıkmıyor. Sizi görevden almayı bırakın, 31 Temmuz 2020 günü yine Ayasofya’da Kurban namazını kıldırmanız bmile sağlanıyor.

Kamil olmayan bir müminin ardında namaz eda edenler de kendi durumlarını gözden geçirsinler diyorum.

Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarının üstüne gönderilen Hilafet ordusunun komutanı ANZAVUR “Göğsümde iman, başımda Kur’an ve elimde padişah fermanı olarak geliyorum. Başta Kemal olmakü zere Kuvvay-ı Milliyeci subayların hepsini keseceğim. Kemal’in kafasını padişaha getireceğim” diyordu.

Kemal’inkafasını padişaha götüremedi ama ANZAVUR isyanları ile kurtuluş mücadelesine çok büyük zayiadlar verdirdi. Ancak padişahın İngiliz gemisiyle kaçmasına da sadece seyirci kaldılar.

Mustafa Kemal’e ve onun kurduğu Cumhuriyet’e saldırmak, ülkeyi işgal eden emperyaller adına ANZAVURLAR’ın yaptıklarına devam etmek olduğunu bilmiyor değiliz.

Her nedense 3 Kasım 2002’de AKP iktidara geldikten bu yana Mustafa Kemal ve arkadaşlarına, onların oluşturduğu Laik Cumhuriyet’e saldırılar kat be kat artarak devam ediyor.

Baksanıza Aydın-Karacasu’da Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve eski başkanın 24 Temmuz Lozan Antlaşması yıldönümünde Atatürk anıtına çiçek konmasına KABAHATLAR KANUNU’na aykırı davranmaktan 392 TL ceza kesiliyor.

Daha önce AKP’li Yüreğir Belediyesi’nde başkan Mahmut Çelikcan döneminde parkdaki Atatürk heykeli sökülüp şantiyede hurdalığa atılmıştı.

Ne oluyor, neden Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurduğu Laik Cumhuriyet’den bu kadar rahatsızsınız.

Bugün Ali Erbaş o makamdaysa Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyet sayesindedir.

Camilerde ezan okunuyorsa Mustafa Kemal ve arkadaşlarının ülkeyi düşman işgalinden kurtarmasıyla okunuyor.

Yunan’ın ülkeyi terk ederken yakıp-yıktığı köy-kasaba ve şehirlerdeki camileri onaran, ibadete açan da Mustafa Kemal ve arkadaşları olduğunu hatırlatayım istedim.

Saldırıları 100 yıl önce ülkeyi işgal edenler adına yapıyorsanız, aldanıyorsunuz. Çılgın  Türkler bu ülkenin tekrar işgaline müsade etmeyeceklerdir.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Atatürk’e saldırıya izin vermeyiz” diyor ama nalet okuyan Ali Erbaş hala makamında.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor