30 Ağustos Zafer Bayramı M1 Adana AVM’de kutlandı

M1 Adana Alışveriş Merkezi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda konuk ettiği 6. Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandı’nın vermiş olduğu konser ile misafirlerine coşkulu bir bayram yaşattı.

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana AVM, yaz tatili ve resmi tatillerde  Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği ve keyifli vakit geçirdiği Alışveriş Merkezi olmayı sürdürüyor. M1 Adana AVM 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel 6.Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandı Komutanlığından oluşan bando takımının gerçekleştirmiş olduğu konsere ev sahipliği etti. Askeri Bando Takımı’nın gerçekleştirdiği konsere Avm misafirleri yoğun ilgi gösterdi. Konser alanının Türk bayrağı arka planında kurulan platform ile Bando Takımı’nın konser için yerlerini aldı. Kısa sürede Avm misafirleri coşku ile konser alanına akın edip çember oluşturdular. Bando Şefi  yönetiminde konsere başlayan Bando Takımı  birçok kişinin bildiği, keyifle eşlik ettiği şarkılar ile konserini sürdürdü. Milli duyguların yoğun yaşandığı konserde dağıtılan Türk Bayrakları ile şarkılara eşlik eden Avm misafirleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çoşku ile kutladılar.

M1 Adana AVM ‘de bir sonraki etkinlik; ‘’Koşa Koşa Okula, Koşa Koşa Teraryuma!’’ başlığı ile M1 Adana’da Teraryum etkinlikleri başlıyor. 30 Ağustos – 8 Eylül tarhileri arasında günde 4 seans olarak gerçekleşecek olan atölyeye katılmak için tek yapmanız gereken: M1 Adana mobil uygulamasını indirip onay kodunu göndermek. Etkinliğe katılım ücretsizdir. Tüm küçük dostlarımızı bekliyoruz.

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor