“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum…”

(HABER MERKEZİ)-MHP Sarıçam Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Büyüknacar mesajında, “Kadın olmanın mana ve önemi üzerin ebir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bin günün içindeyiz. (Cennet annelerin ayakları altındadır) diyen yüce bir dinin ve kadının ilk çağlardan bu yana devlet yönetiminin en üstünde tutulduğu Türk geleneğinni kadınları olan bizler kendimizi çok şanslı hissediyoruz.

Dünyanın çoğu yerinde kadınlar 2.sınıf vatandaş olarak görülürken; Türk kadını seçme ve seçilme hakkına çoıktan kavuşturan (Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Verilen her görevi layıkıyla yerin egetiren kadınlarımız toplumun her kesimi tarafından takdir görmektedir. Kadın elinin değdiği her yered güzellik, göz nurunun düştüğü her noktada bir ahenk bulunmaktadır. Evinde anne, işyerined çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu hepimizni malumudur. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır.

Özellikle kadınlarımıza yönelik insanlık dışı saldırıların, şiddet olaylarının, taciz ve cinayet vakalarının endişe verici bir şekilde arttığı görülmektedir. Son derece trajik bu rezaletlerin önlenememesi, engellenememesi ve suçluların hak ettikleri cezayı bulmaması vicdanları sızlatmaktadır. Son yıllarad kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran bu insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi içni; başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir.

Kadına şiddet konusunda net bir tavır ortaya koyarak; (Kadınlara uzanan kirli ve kanlı ellerin kırılıp atılması ve katillere hak ettikleri cezaların  verilmesi için vakit geçirilmeksizin ne gerekiyorsa yapılmalıdır…) diyen, liderim sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyor, (Şuna inanmak gerekir  ki; dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir) diyerek kadının toplumumuzdaki anlam ve önemini ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha minnettar olurken, başta şehit anaları ve eşleri olmak üzere doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarını hissetmekten şeref duyduğumuz, bizi biz yapan fedakar Türk kadınının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü canı gönülden kutluyorum.

Unutmayalım ki bağımsızlığımızın ninnisini söyleyen kadındır, bekamızın duasını eden kadındır, vatana evlat yetiştiren yine kadındır annedir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor