‘Gençlerimiz bize umut veriyor’

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, takımın tehlikeli bölgeden uzaklaÅŸmasının ardından rahatladığını anlatarak, “Gelecek sezon için belli bir süreçten bu yana planlamayı yavaÅŸ yavaÅŸ yapıyorduk. Matematiksel olarak kümede kalmayı garantilediÄŸimiz ligde planlamamızı, gelecekte düşündüğümüz futbolcuları oynatarak yapmayı düşünüyoruz. Bu hafta da aynı ÅŸekilde devam edeceÄŸiz. Planlarımız, Adanaspor’un geleceÄŸi içindir. Bunun planlamasını da ÅŸimdiden yapmaya baÅŸladık.” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncuların takım için önemine dikkati çeken Arın, “Elimizdeki mevcut oyuncuları dikkate alıyoruz. Altyapımıza baktığınızda, alt yaÅŸ kategorilerinde Adanaspor’u ayakta tutabilecek oyuncularımız var. Bu oyuncularımızı yukarıya hazırlamak için en önemli kriterlerden biri, çocukların geliÅŸimine katkı verecek imkanları saÄŸlayabilmek. Onları saÄŸlayabilirsek, Adanaspor’u alttan gelecek genç oyuncularla donatacağız.” deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Adanaspor’un her zaman içinde olduÄŸunu, kendisine ne görev verilirse yapmaya çalıştığını aktaran Arın, sözlerini şöyle tamamladı: “Åžu anda profesyonel takımın teknik direktörüyüm. Daha önce altyapı sorumluluÄŸu görevindeydim. Adanaspor’un içinde olan birisiyim. Bana teklif getirip götürmek gibi bir ÅŸey yok. Hep takımın içinde olan biriyim. Adanaspor’un içerisinde büyüdüm. Bana verilen her görev kutsaldır ve yerine getirmeye çalışırım.” (HABER: Salih Onur BAÅžKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor