‘Gençlerimiz bize umut veriyor’

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, takımın tehlikeli bölgeden uzaklaşmasının ardından rahatladığını anlatarak, “Gelecek sezon için belli bir süreçten bu yana planlamayı yavaş yavaş yapıyorduk. Matematiksel olarak kümede kalmayı garantilediğimiz ligde planlamamızı, gelecekte düşündüğümüz futbolcuları oynatarak yapmayı düşünüyoruz. Bu hafta da aynı şekilde devam edeceğiz. Planlarımız, Adanaspor’un geleceği içindir. Bunun planlamasını da şimdiden yapmaya başladık.” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncuların takım için önemine dikkati çeken Arın, “Elimizdeki mevcut oyuncuları dikkate alıyoruz. Altyapımıza baktığınızda, alt yaş kategorilerinde Adanaspor’u ayakta tutabilecek oyuncularımız var. Bu oyuncularımızı yukarıya hazırlamak için en önemli kriterlerden biri, çocukların gelişimine katkı verecek imkanları sağlayabilmek. Onları sağlayabilirsek, Adanaspor’u alttan gelecek genç oyuncularla donatacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Adanaspor’un her zaman içinde olduğunu, kendisine ne görev verilirse yapmaya çalıştığını aktaran Arın, sözlerini şöyle tamamladı: “Şu anda profesyonel takımın teknik direktörüyüm. Daha önce altyapı sorumluluğu görevindeydim. Adanaspor’un içinde olan birisiyim. Bana teklif getirip götürmek gibi bir şey yok. Hep takımın içinde olan biriyim. Adanaspor’un içerisinde büyüdüm. Bana verilen her görev kutsaldır ve yerine getirmeye çalışırım.” (HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor