Laura Spa & Wellnes’de sihirli dokunuşlar

Merve Demir, sihirli dokunuşların sağladığı faydaları gazetemize açıkladı. “Masaj yaptırmak sadece rahatlamaya yardımcı olmaz. Bağışıklık sistemi için de faydalıdır” diyen Aydın ve Demir, “Eski Çin, Hint ve Mısır kaynakları masajın hastalıkları önlemede, tedavi ve yaralıları iyileştirmede binlerce yıldır kullanıldığını belirtmektedir’’ dedi. Laura Spa & Wellnes’te yapılan uygulamalar, bay-bayan fark etmeden her kesimin gidebileceği ve her bütçeye hitap edecek şekilde yapılıyor.

***

 

ÖZEL İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN: 0 (538) 257 87 79 – 0 (542) 370 10 03

 

RÖPORTAJ: YENER EKİNCİ

Masaj, insanların önce bedeninin bununla birlikte ruhunun rahatlaması için yapılan manipülasyon hareketlerdir. Düzenli aralıklarla uygulandığı zaman “koruyucu” görevini üstlenir. El ile yapılan manuel terapiler, insana sağlık katarak vücuduyla birlikte ruhunu diri tutar. Fiziki ve mental açıdan yaşadığımız birçok sorunda imdadımıza yetişen, kaygılarımızı azaltıp, ağrılarımızın giderilmesine de faydalı olan masaj terapileri, Adana’da fahiş fiyatlarla 5 yıldızlı otellerde uygulanıyor. Merdiven altı tabir edilen mekanlar ise amacının dışında faaliyet gösteriyor. Bu nedenle, arzusu gerçekten uzman ellerden masaj yaptırmak olanlar, otelleri tercih etmek zorunda kalarak, meblağı yüksek faturalarla bedel ödüyorlar. Bu da yaşadığımız kentte, aslında zaruri bir ihtiyaç olan masajın, lüks ve zenginlerin hobisi olduğu algısını oluşturuyor.

KALİTELİ HİZMETE UYGUN FİYAT

İşte, bu algıyı tam olarak yıkmak ve bay-bayan fark etmeksizin her kesimden insanın gönül rahatlığıyla gidebileceği bir merkez olmak amacıyla Kurtuluş Mahallesi, Ziyapaşa Bulvarı üzerinde iki yıl önce kurulan Laura Spa & Wellnes, masaj çeşitlerinin yanı sıra, lazer epilasyon, manikür-pedikür ve cilt bakımı hizmetleriyle de, bulabileceğiniz en uygun fiyat tarifesi üzerinden faaliyet gösteriyor. Sauna, Türk hamamı, buhar odası, şok havuzu ve köpük odaları ile aranılan bütün özellikleri tek çatı altında toplayan Laura Spa & Wellnes, sektörde 25 yıllık tecrübesi bulunan terapist Mehmet Ali Aydın ve Merve Demir idaresinde işletiliyor. İşlerinde gösterdikleri başarılarla ‘muhteşem ikili’ olarak tabir edebileceğimiz Aydın ve Demir ile Laura Spa & Wellnes’de yapılan işlemler üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Müdavimi olacağınız merkezde fiyatlar son derece uygun olmasına rağmen, ricamızı geri çevirmeyen Aydın ve Demir, gazetemiz okurları için yüzde 10’luk bir indirim uygulama nezaketi gösterdi. Laura Spa & Wellnes’in özel indirimli hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, telefonla randevu alarak dilediğiniz saatte gidebilirsiniz.

Merkezinizin özelliklerinden ve sunduğu hizmetlerden kısaca bahsedebilir misiniz?

Bir otelde bize ayrılan 150 metrekarelik bir alanda, 2017 yılında sektöre giriş yaptık. Zaman içerisinde yoğunluk artmaya başlayınca, burası talepleri karşılayamayacak duruma geldi. Bunun üzerine otelden bağımsız şekilde, Laura Spa & Wellnes markası altında, hizmetlerimizi Ziyapaşa Bulvarı üzerinde 750 metrekarelik bir alana taşıdık. Biri VİP olmak üzere, toplam 6 masaj odamız bulunuyor. Bay ve bayan sertifikalı masörlerimiz dahil, 12 personelimizle faaliyet gösteriyoruz. Masaj çeşitlerinin yanı sıra, lazer epilasyon, manikür-pedikür ve cilt bakımı hizmetleri de veriyoruz. Sauna, Türk hamamı, buhar odası, şok havuzu ve köpük odalarımız mevcut. 11.00 ile 22.00 saatleri arasında açığız.

Müşteri kitlenizi genellikle kimler oluşturuyor?

Ruslar, Almanlar, Araplar ve İncirlik Hava Üssü’nde görev yapan Amerikalı müşterilerimiz, düzenli olarak geliyorlar. Türk müşterilerimizi de iş insanları ve esnaf kesimi oluşturuyor. Evlilik yıldönümlerinde jakuzi keyfi yapmak isteyen çiftlerimiz de ağırlıklı olarak bizi tercih ediyorlar. 

Merkezinizin kırmızı çizgileri nelerdir?

Ahlaki kurallara riayet edilmesine çok büyük önem ve özen gösteriyoruz. Aynı hassasiyetimiz temizlik ve hijyen için de geçerli… Günlük genel ve detaylı temizliğin yanı sıra, her kullanımdan sonra bütün malzemeler en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edilir bizde… Sağlıklı yaşam sunmak isterken kimsenin sağlığını riske atmak gibi bir zafiyetimiz kesinlikle olamaz.

Masajın vücuda faydaları nelerdir?

Masaj, insanlık tarihi boyunca birçok kültürde uygulanan en eski terapi araçlarından birisidir. Sağlığı iyileştirmeye ve rahatlamaya destek vermek için kullanılır. Canlanma, tazelenme, iyileşme ve rahatlama sağlama amacıyla, fiziksel temas tekniklerine odaklanan tamamlayıcı bir tedavi seçeneğidir. Sakinleştirici, rahatlatıcı ve çok sayıda faydalı özellikleri ile masaj, vücut üzerinde olumlu etkileri bulunan hormonları arttırırken, stresi tetikleyen hormonları azaltır. İşte bazı önemli faydaları:

RAHATLAMA VE STRES AZALTMA

Masaj, kaslardaki gerginliği azaltarak vücuttaki stres seviyelerini düşürür. Rahatlama sağlar, zihni sakinleştirir ve genel bir iyi hissiyat yaratır.

KASLARI RAHATLATMA

Kaslardaki gerilimi ve gerginliği azaltır. Bununla birlikte kas spazmlarını hafifletir, kas yorgunluğunu ortadan kaldırır ve kasların esnekliğini arttırır.

DOLAŞIMI İYİLEŞTİRME

Kan dolaşımını artırarak oksijen ve besin maddelerinin vücudun farklı bölgelerine daha iyi taşınmasını sağlar. Bu da dokuların daha iyi beslenmesini ve iyileşmesini destekler.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ GÜÇLENDİRME

Bağışıklık sistemi hücrelerinin aktivitesini arttırmakta önemli rol üstlenir. Araştırmalar, masajın beyaz kan hücrelerinin üretimini arttırdığını ve bağışıklık tepkilerini güçlendirdiğini göstermektedir.

AĞRI VE SIZILARI HAFİFLETME

Kas ve eklem ağrılarını hafifletir. Kronik ağrıları olan kişilerde masaj, ağrı seviyelerini azaltır ve yaşam kalitesini yükseltir.

ESNEKLİĞİ ARTIRMA

Kasları ve dokuları esnetme ve gevşetme yoluyla vücudun esnekliği artar. Bu da spor performansını geliştirir ve sakatlanma riskini azaltır.

ZİHİNSEL ODAKLANMA VE UYANIKLIĞI ARTIRMA

Zihinsel rahatlama sağlayarak zihinsel odaklanmayı arttırır. Bunun yanı sıra masaj, enerji seviyelerini yükseltir ve genel bir uyanıklık hissiyatı yaratır.

Ne gibi masajlar yapıyorsunuz?

Tam olarak 98 çeşit masaj uygulaması yapıyoruz. Bunlardan en çok tercih edilenleri şöyle sıralayabiliriz;

Medikal masaj: Mekanik ve refleks etkilerinin çoğalmasını amaçlayan bir masaj türüdür.

Klasik (İsveç) masajı: 5 ana tekniği vardır. Efloraj, petrisaj, kan dolaşımını hızlandıran adaleyi güçlendirir.

Taş masajı-Shiatsu masaj:Japoncada ‘parmak basınç’ anlamına gelir. Uzakdoğu masajıdır. Vücuttaki enerji kanallarını uyararak yeniden dengeleyen bir terapidir. Bedeni dengeler ve rahatlatır.

Bali masajı: Orta şiddetle ve basınçla uygulanan masajdır.

Thai masajı: Yoga, zen shiatsu ile benzerlik gösterir. Esneklik kazandırır, vücut enerjisini artıran masajdır.

Refleksoloji: Ayağa uygulanan masajdır. Ayağımızın altındaki noktalara basınç yapılır. Rahatlatan, efloraj ve petrisaj tekniklerle ağrımızı azaltan masajdır.

Cleo (lenf drenaj) masajı: Derin doku masajıdır. Cleo masajı, derin ve sert baskılarla lenflerin açılmasına, rahatlamasına, dokuların yenilenmesine sebep olan masaj türüdür.

Hamile masajı: Hamilelikte bazı ağrıların olması normaldir. Bu masaj, hamileliğe bağlı bazı rahatsızlıkları azaltmaya yönelik olacak şekilde yapılır. Anne ve bebeğin rahatlaması amaçlanır. Gebeleri doğuma hazırlamak için kolaylıkla yapılabilecek bir masajdır.

Hamilelik öncesi masajı: Normal doğum yapmak isteyen anne adaylarını doğuma hazırlamak için hamile kalmadan önce yapılan bir masaj türüdür.

Gördüğüm kadarıyla burası aynı zamanda bir okul görevi de görüyor. Bu işi öğrenmek isteyenler, burada eğitim alıp sektöre giriş yapabiliyorlar mı?

Bizler, eğitimci terapistleriz. 3 ay süren eğitimin sonunda, sertifikalarını almak suretiyle sektöre masör ve terapist kazandırmaya yetkiliyiz. Yetiştirdiğimiz birçok eleman, Antalya, Bodrum ve Marmaris gibi turistik bölgelerde ve hatta yurt dışında kolayca iş bularak çalışmaya başladı. Dünya’nın her yerinde geçerli ve lazım olan bir meslek. 

Fiyatlandırma politikanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

Sektörde genellikle fahiş fiyatlara hizmet veriliyor. Bu nedenle bu hizmetin tadını çıkarabilen insan sayısı az… Özellikle otellerde yapılan uygulamalarda insanlar tabiri caizse sömürülüyorlar. Biz, hem uzun süren seanslarla hem de uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz. Sauna, köpük ve 45 dakika masaj hizmetini 1.000 TL olarak belirledik. Çay-kahve ve meşrubat ise sınırsız olarak ikram ediliyor. Yani, ortalama 2 saatlik hizmetin bedelini 1.000 TL olarak belirledik. Masaj saati yükseldikçe ve kese gibi diğer hizmetler de eklendikçe fiyat biraz daha artıyor.

Son olarak, bu röportajı okuyup da sizi arayarak randevu alan okurlarımıza özel bir indirip yapmanız söz konusu olabilir mi?

Bölge gazetesi okurlarına özel yüzde 10’luk bir indirim sağlayabiliriz.

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim

Biz teşekkür eder, yayın hayatınızda başarılar dileriz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor