Dr. Gökhan Gündoğdu şampiyonları kutladı

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’inde Play-Off’a kalan ve Erkekler U18 takımı ile Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Ç.Ü. Gündoğdu Basketbol takımı yönetimi, teknik heyeti, sporcular ve emeği geçen herkesi başarılarından dolayı kutladı.

SPOR CAMİASI ALKIŞLADI

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya teşekkür eden spor çevreleri, “Salon sporlarına verdiği destek ile adından söz ettiren ve birçok sporcunun hayallerine ulaşmasını sağlayan Gündoğdu Vakfı ve sayın Dr. Gökhan Gündoğdu’yu basketbol konusunda alkışlıyoruz” dediler.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) ile yapılan işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirip, “Ç.Ü Gündoğdu Basketbol takımımız ilk kez yer aldığı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) F Grubu’nda sezonu 6 galibiyet, 2 yenilgiyle 2.sırada tamamlayarak play-off’a kaldı. Samsun Atakum Gelişim ile Play-off ilk maçını 30 Nisan- Salı günü Samsun’da rövanşı ise 4 Mayıs-Cumartesi günü Adana’da oynayacağız. U18 Erkek Basketbol kategorisinde de takımımız 6-12 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep’te U18 Erkekler Türkiye Şampiyonasında mücadele edecekler. Başarılarda emeği geçen yönetim, teknik kadro, sporcular ve herkesi yürekten kutlarım” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor