İPLER ARTIK ADANASPOR’UN ELİNDE

Adanaspor son haftaya girilirken, Altay deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle puanını 36’ya çıkartarak düşme potasinin üstüne çıktı. Turuncu-Beyazlı futbolcular, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir coşku yaşayarak galibiyeti doyasıya yaşayarak, artık ipleri de eline aldı.

Adanaspor, son oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, bir mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak iyi bir seri yakalasa da rakiplerinin de aynı serisi sürdürmesinden dolayı son iki haftaya girilene kadar 16.sırada yer alıyordu. Geçen hafta Pazar günü oynanan maçlarda, Adanaspor, Altay’ı yenerek puanını 36 yaparken, Astor Enerji Şanlıurfaspor ise deplasmanda Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü karşısında 1-0 önde olmasına rağmen son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kalarak altın değerinde 2 puan kaybedince 35 puana ulaştı ve 16.sırada yer aldı. Tuzlaspor ise deplasmanda play-off’un en iddialı ekiplerinden Sakaryaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek puanını 37 yaparak 14.sırada yer aldı. Bu üçlünün dışında son hafta deplasmanda Teksüt Bandırmaspor’a 2-1 yenilen Ankara Keçiörengücü de 39 puanda kalarak düşme potasını hisseden bir başka takım daha oldu.

Trendyol 1.Lig’in son hafta karşılaşmaları da aynı gün ve aynı saatte oynanacak. Daha maçların başlama saatleri TFF tarafından yayınlanmadı. Adanaspor son haftaya girdiğimiz bu haftada deplasmanda Altay’ı yenerek Astor Enerji Şanlıurfaspor’a 1 puan fark artmış oldu. Turuncu-Beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Teksüt Bandırmaspor’u yendiği takdirde hiçbir sonuca bakmadan ligde kalan taraf olacak. Adanaspor, ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-0’dan gelip 3-2 yenmeyi başarmıştı. Aynı performansı da bu hafta sonu oynanacak maçta gösterdiği takdirde yine mutlu sona ulaşmış olacak. Turuncu-Beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular, son maçta galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyleyerek, “Gerçekten zorlu bir sezonu artık geride bırakmak üzereyiz. Son dönemlerde çok kötü günler geçirerek taraftarlarımızı da üzdük. Artık son maçımızı kazanıp ligde kalmak istiyoruz ve taraftarlarımızı da evlerine mutlu şekilde göndermek istiyoruz” dediler. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor