M1 Adana AVM Kurban Bayramı’na hazır

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana AlışveriÅŸ Merkezi Kurban Bayramı’nda misafirleri için hazırlamış olduÄŸu birbirinden farklı etkinlikler ile eÄŸlence, müzik,atölyle ve alışveriÅŸ keyfini birlikte yaÅŸamaya tüm misafirlerini bekliyor!

M1 Adana AVM, Kurban Bayramı öncesinde ve Kurban Bayramı’nda misafirlerine  yine birbirinden farklı etkinlikler ile yaÅŸamaya hazır. Yaz atölyeleri ile çocuklara aileleri ile birlikte eÄŸitici- öğretici atölyeler, ”EÅŸle Kazan” kampanyası M1 Adana AVM’de yapılan her 500 TL lik alışveriÅŸte ile 100 TL ye varan hediyeler, M1 Sahne’de birbirinden farklı müzik grupları ile ”kendini müziÄŸin ritmine bırak” ve mucize UÄŸur BöceÄŸi ve Karakedi’nin muhteÅŸem sahne ÅŸovu M1 Adana AVM’de . 

Temmuz ayında  baÅŸlayan yaz atölyeleri haftaiçi ve haftasonu da dahil olmak üzere Ä°nstagram’da ”rahattanne” kullanıcı adlı influencer olan Melis Ayan’ın düzenlemiÅŸ olduÄŸu organizasyonda, AÄŸustos ayında da  M1 adana AVM’de katılmcılarını ağırlamaya devam ediyor. AhÅŸap Boyama, Canlanan Kuklam, Hama Boncuk Atölyesi, Ritim Atölyesi, Kitap Okuma Atölyesi, Dans Atölyesi, Rengarenk Meyve Tabağım- Rengarenk Bardağım , Sihirli Alfabem ve Science Technology Engineering Mathematic (Bilim Teknoloji Mühendislik Matemetik) Atölyeleri; Melis Ayan, Yalın Ayak Atölyeler, Sanem KasapoÄŸlu, Erol Güncek eÅŸliÄŸinde gerçekleÅŸtiriliyor. 15 AÄŸustos tarihine kadar devam edecek olan atölyeler 14:00,15:00,16:00 ve17:00 saatlerinde gerçekleÅŸecek ve katılım ücretsizdir.

M1 Adana AVM’de 29 Temmuz – 15 AÄŸustos tarihleri arasında gün içerisinde yapılan  toplamda 500 TL ve üzeri alışveriÅŸlerde 100 TL’ye varan hediyelere sahip olmak için resimleri eÅŸleÅŸtir ve kazan!

M1 Adana Sahne’de ”Kendini MüziÄŸin Ritmine Bırak” 10-14 AÄŸustos tarihleri arasında  birbirinden farklı müzik grupları misafirlere bayram coÅŸkusunu yaÅŸatacak.

10 AÄŸustos Ä°lker Karayel

11 AÄŸustos Grup Es

12 Ağustos Tuğçe

13 AÄŸustos TuÄŸba

14 AÄŸustos Murat Koruklu

Mucize UÄŸur BöceÄŸi ile Kara Kedi sahne gösterisi çocuklar ile ÅŸarkılar söyleyip oyunlar oynamak üzere  M1 Adana AlışveriÅŸ Merkezi’ne konuk oluyor. 17-25 AÄŸustos tarihleri arasında 13:00, 15:00, 17:00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinlikte m1 Adana mobil uygulamasını indirip onay kodunu gönderip etkinliÄŸe ücretsiz olarak katılablirsiniz

M1 Adana AlışveriÅŸ Merkezi’nin etkinlik programı ve kampanya  detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden   indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor