M1 Adana AVM Kurban Bayramı’na hazır

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana Alışveriş Merkezi Kurban Bayramı’nda misafirleri için hazırlamış olduğu birbirinden farklı etkinlikler ile eğlence, müzik,atölyle ve alışveriş keyfini birlikte yaşamaya tüm misafirlerini bekliyor!

M1 Adana AVM, Kurban Bayramı öncesinde ve Kurban Bayramı’nda misafirlerine  yine birbirinden farklı etkinlikler ile yaşamaya hazır. Yaz atölyeleri ile çocuklara aileleri ile birlikte eğitici- öğretici atölyeler, ”Eşle Kazan” kampanyası M1 Adana AVM’de yapılan her 500 TL lik alışverişte ile 100 TL ye varan hediyeler, M1 Sahne’de birbirinden farklı müzik grupları ile ”kendini müziğin ritmine bırak” ve mucize Uğur Böceği ve Karakedi’nin muhteşem sahne şovu M1 Adana AVM’de . 

Temmuz ayında  başlayan yaz atölyeleri haftaiçi ve haftasonu da dahil olmak üzere İnstagram’da ”rahattanne” kullanıcı adlı influencer olan Melis Ayan’ın düzenlemiş olduğu organizasyonda, Ağustos ayında da  M1 adana AVM’de katılmcılarını ağırlamaya devam ediyor. Ahşap Boyama, Canlanan Kuklam, Hama Boncuk Atölyesi, Ritim Atölyesi, Kitap Okuma Atölyesi, Dans Atölyesi, Rengarenk Meyve Tabağım- Rengarenk Bardağım , Sihirli Alfabem ve Science Technology Engineering Mathematic (Bilim Teknoloji Mühendislik Matemetik) Atölyeleri; Melis Ayan, Yalın Ayak Atölyeler, Sanem Kasapoğlu, Erol Güncek eşliğinde gerçekleştiriliyor. 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan atölyeler 14:00,15:00,16:00 ve17:00 saatlerinde gerçekleşecek ve katılım ücretsizdir.

M1 Adana AVM’de 29 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında gün içerisinde yapılan  toplamda 500 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL’ye varan hediyelere sahip olmak için resimleri eşleştir ve kazan!

M1 Adana Sahne’de ”Kendini Müziğin Ritmine Bırak” 10-14 Ağustos tarihleri arasında  birbirinden farklı müzik grupları misafirlere bayram coşkusunu yaşatacak.

10 Ağustos İlker Karayel

11 Ağustos Grup Es

12 Ağustos Tuğçe

13 Ağustos Tuğba

14 Ağustos Murat Koruklu

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi sahne gösterisi çocuklar ile şarkılar söyleyip oyunlar oynamak üzere  M1 Adana Alışveriş Merkezi’ne konuk oluyor. 17-25 Ağustos tarihleri arasında 13:00, 15:00, 17:00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinlikte m1 Adana mobil uygulamasını indirip onay kodunu gönderip etkinliğe ücretsiz olarak katılablirsiniz

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin etkinlik programı ve kampanya  detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden   indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor