Ä°NTÄ°HAR MI CÄ°NAYET MÄ°?

Lüks otomobilin  yanına yaklaÅŸan bir gencin farkettiÄŸi  ve aÄŸaca asılı olarak gördüğü gencin ölmüş olduÄŸunu gören görgü tanığı polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri,  asılı olan gencin kolunun yaralı ve aÄŸaca asılı olduÄŸunu görerek  Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı.

(HABER MERKEZÄ°)-   Adana’nın Çukurova Ä°lçesi Kabasakal Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bir gencin kendini aÄŸaca boÄŸazından asılı olarak bulunduÄŸu  öğrenildi. Bir ÅŸahsın ormanlık alanda farkettiÄŸi dehÅŸet verici olayla ilgili soruÅŸturmanın baÅŸladığı ve olayın intihar mı, cinayet mi olduÄŸunun araÅŸtırıldığı bildirildi.

OLAY NASIL FARKEDÄ°LDÄ°?

Ormanlık alanda gezen bir kiÅŸi tarafından, park halindeki lüks aracın yanında aÄŸaca asılı ceset bulundu. Cesedin 23 yaşındaki Rıdvan Y.’ye ait olduÄŸu tespit edildi. Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kiÅŸi mahalledeki ormanlık alanda gezerken yol kenarında park edilmiÅŸ lüks bir otomobil yakınında aÄŸaçta asılı bir ÅŸahsın olduÄŸunu görünce polise ve saÄŸlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri, ÅŸahsın hayatını kaybettiÄŸini saptadı. Cesedin Rıdvan Y.’ye (23) ait olduÄŸunu belirleyen polis otomobilde yaptığı incelemede kan izlerine rastlarken, ÅŸahsın bileklerinin de kesik olduÄŸunu gördü. Polis ÅŸahsın intihar etmiÅŸ olma ihtimali üzerinde dururken, ailesinin ise Rıdvan Y’nin hiçbir sorunu olmadığını, intihar etmiÅŸ olabileceÄŸini düşünmediklerini söylediÄŸi öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından gencin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor