İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Lüks otomobilin  yanına yaklaşan bir gencin farkettiği  ve ağaca asılı olarak gördüğü gencin ölmüş olduğunu gören görgü tanığı polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri,  asılı olan gencin kolunun yaralı ve ağaca asılı olduğunu görerek  Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı.

(HABER MERKEZİ)-   Adana’nın Çukurova İlçesi Kabasakal Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bir gencin kendini ağaca boğazından asılı olarak bulunduğu  öğrenildi. Bir şahsın ormanlık alanda farkettiği dehşet verici olayla ilgili soruşturmanın başladığı ve olayın intihar mı, cinayet mi olduğunun araştırıldığı bildirildi.

OLAY NASIL FARKEDİLDİ?

Ormanlık alanda gezen bir kişi tarafından, park halindeki lüks aracın yanında ağaca asılı ceset bulundu. Cesedin 23 yaşındaki Rıdvan Y.’ye ait olduğu tespit edildi. Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kişi mahalledeki ormanlık alanda gezerken yol kenarında park edilmiş lüks bir otomobil yakınında ağaçta asılı bir şahsın olduğunu görünce polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini saptadı. Cesedin Rıdvan Y.’ye (23) ait olduğunu belirleyen polis otomobilde yaptığı incelemede kan izlerine rastlarken, şahsın bileklerinin de kesik olduğunu gördü. Polis şahsın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde dururken, ailesinin ise Rıdvan Y’nin hiçbir sorunu olmadığını, intihar etmiş olabileceğini düşünmediklerini söylediği öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından gencin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor