TARSUS’TA DAMAT DEHŞETİ

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu eşi Güleser Çınar ile kayınvalidesi Nuray Altunay ve baldızı Mislina Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldürüp, elindeki silahı kafasına çevirerek ateş eden Çınar da hastaneye kaldırılırken yolda vefat etti. Gültekin Çınar mahkeme kararıyla da uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi.

(HABER MERKEZÄ°)- Mersin’in Tarsus ilçesinde dün  saat 14.00 sıralarında ilçeye baÄŸlı Yarbay Åžemsettin mahallesine tam bir katliam oldu. Aile geçimsizliÄŸi yüzünden eÅŸini, kayınvalidesini ve baldızını öldüren Gültekin Çınar adlı ÅŸahıs, daha sonra tabancayı kafasına dayayıp intihar ederek hayatına son verdi.

Alınan bilgilere göre bir süre önce evi terk edip, baba evine giden ve boÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi Güleser Çınar ile konuÅŸmak istedi. Görüşme sırasında 9 yıllık evli 3 çocuk sahibi çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Gültekin Çınar, yanındaki tabancayla  eÅŸi Güleser Çınar ve kayınvalidesi Nuray Altunay ile baldızı Mislina Yılmaz’a peÅŸ peÅŸe ateÅŸ etti, sonra  silahı kendi başına dayayıp, ateÅŸledi.

 KomÅŸuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekibinin yaptığı kontrolde, Nuray Altunay ile kızları Güleser Çınar ve Mislina Yılmaz’ın yaÅŸamını yitirdiÄŸi belirlendi.

Ä°ntihar teÅŸebbüs eden ve   Ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gültekin Çınar da doktorların tüm müdahelesine raÄŸmen  kurtarılamadı. Anne ve 2 kızının cansız bedenleri de yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor