TARSUS’TA DAMAT DEHŞETİ

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu eşi Güleser Çınar ile kayınvalidesi Nuray Altunay ve baldızı Mislina Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldürüp, elindeki silahı kafasına çevirerek ateş eden Çınar da hastaneye kaldırılırken yolda vefat etti. Gültekin Çınar mahkeme kararıyla da uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi.

(HABER MERKEZİ)- Mersin’in Tarsus ilçesinde dün  saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Yarbay Şemsettin mahallesine tam bir katliam oldu. Aile geçimsizliği yüzünden eşini, kayınvalidesini ve baldızını öldüren Gültekin Çınar adlı şahıs, daha sonra tabancayı kafasına dayayıp intihar ederek hayatına son verdi.

Alınan bilgilere göre bir süre önce evi terk edip, baba evine giden ve boşanma aşamasındaki eşi Güleser Çınar ile konuşmak istedi. Görüşme sırasında 9 yıllık evli 3 çocuk sahibi çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Gültekin Çınar, yanındaki tabancayla  eşi Güleser Çınar ve kayınvalidesi Nuray Altunay ile baldızı Mislina Yılmaz’a peş peşe ateş etti, sonra  silahı kendi başına dayayıp, ateşledi.

 Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Nuray Altunay ile kızları Güleser Çınar ve Mislina Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

İntihar teşebbüs eden ve   Ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gültekin Çınar da doktorların tüm müdahelesine rağmen  kurtarılamadı. Anne ve 2 kızının cansız bedenleri de yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor