ABBSK ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı galibiyet serisini sürdürüyor. Kilis Belediyespor’u 25-16, 25-2 ve 25-13’lük setlerle 3-0 mağlup eden filenin sultanları 8. maçında 7. galibiyetini alarak zirve takibini sürdürdü.

Antrenör Nurettin Hayta’nın çalıştırdığı Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (ABBSK) Kadın Voleybol Takımı haftayı rahat bir galibiyetle kapattı.

RAKİBİN HATALARINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRDİLER

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi ve lider takibini sürdürdü. Rakibin hatalarını çok iyi değerlendiren Adana ekibi bu hafta  Menderes Spor Salonunda Seyhan Belediyespor ile karşı karıya gelecek.
HEDEF GRUP BİRİNCİLİĞİ
ABBSK Başkanı Kadir Özdemir, tamamı Adanalı oyunculardan kurulu takımlarının grupta önemli bir yerde bulunduğunu ve hedeflerinin grup birincisi olarak Play-Off’a  kalmak olduğunu ifade etti. Kilis Belediyespor karşısında sporcularının çok disiplinli bir oyun sergilediğini ve bunun sonucunda galibiyet aldıklarını belirten Özdemir, bundan sonraki karşılaşmalarda da güzel sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.(SPOR SERVİSİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor