‘Açık çek veriyoruz’

AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay, parti gözetmeksizin yerel yönetimlerin Adana için yararı olacak her projesine destek vermeye devam edeceklerini söyledi. ÇGC Yönetim Kurulu Üyeleriyle Adana’nın aldığı son kamu yatırımlarını değerlendiren Başkan Ay, “Popülist, bilboard belediyeciliğinde yer almayız. Bizim açık çekimiz Adana için yararlı olacak projelere” dedi.

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay’ı ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, gazetecilerin 5 yıl erken emekliliğini sağlayan yasanın basın kartı taşıma şartına bağlanmış olmasının mağduriyet yarattığını söyledi. Yıpranmadan dolayı erken emeklilik hakkının basın sektöründe görev yapan herkese uygulanmasıyla ilgili bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu belirten Esendemir, “Sizden hem bu konuda hem de pandemi sürecinde halkın haber alma ihtiyacını gideren yerel medyaya destek talep ediyoruz. Adana’nın gelişiminde tarafsız, güçlü bir medya önemli rol üstlenir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay da bir şehrin gelişmesinde medyaya ihtiyaç bulunduğunu belirterek, “Basın camiasının çatı sivil toplum kuruluşu olarak size önemli görev düşüyor. Mesleğinizin onurunu yüceltecek adımlarla, aranızda meslek etiğine uygun davranmayanları ayıklayarak güçlü, etkin ve saygın bir yapı oluşturma çabalarınızı memnuniyetle takip ediyorum. Elbette bize aktardığınız sorunların çözümü için çalışmaya hazırım” dedi.

HİZMETİ KİMİN YAPACAĞINA BAKMAYIZ

Göreve geldiği günden itibaren ekip olarak Adana için çalıştıklarını anlatan Başkan Ay, merkez ve nüfusun yoğun olduğu ilçelerde muhalefetten seçilen yöneticilere Adanalı’nın menfaatine olacak her proje için destek verdiklerini söyledi. Ay, “Yerel yöneticilerimize açık çek verdik. Şehrimizin yararına olacak üretilen her projeye destek vermeye söz verdik. Ama, popülizm içeren, billboard belediyeciliğine yönelik işlerde olmayız. Tek seferde 15 Temmuz Köprüsü’ne nasıl 530 milyon TL kaynak çıkardıysak şehrin gelişimine Adanalı’nın yararına olacak her projenin destekçisi oluruz. Hizmeti kimin yaptığıyla ilgilenmeyiz” diye konuştu.

ŞEHRE DEĞER KATAN MEGA PROJELER

Son dönemde Adana’ya kazandırılan kamu yatırımlarına da dikkat çeken AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay, “Tarım İhtisas OSB, tarla balıkçılığı, Ceyhan Enerji Endüstri Bölgesi gibi mega projelerle ilimiz ekonomisine değer katarken bu yeni istihdam alanlarında şehrimizin gençleri iş bulacak. Seyhan Gölü ve Nehrini daha etkin değerlendirme çerçevesinde önümüzdeki günlerde öncelik temizlik ve düzenleme olmak üzere DSİ çalışma başlatılıyor. Adana, tarımsal sulamadan yollara, sağlıktan adalete birçok alanda kamu yatırımları almaya devam ediyor. Adana için çalışıyoruz” dedi.

ÇGC’nin AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde Başkan Cafer Esendemir’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Mehmet Uluğtürkan, Yasemin Atasoy, Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, Genel Sekreter Yardımcısı Sureyya Uri, Mali Sekreter Murat Yonat, Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Ünkat, Jale Karaşahinoğlu ve Mustafa Akköse hazır bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor