ADANA BAROSU VE ADANA MALİ MÜŞAVİRLER ODASI İŞBİRLİĞİ

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-Adana Barosu tarafından düzenlenen ; “Avukatlık Muhasebe Uygulamaları, E-Uygulamalar, E-Serbest Meslek Makbuzu” konulu meslek içi eğitim semineri Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar salonunda yapıldı.

Avukatların yoğun ilgi gösterdikleri seminerde Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı, Mali Müşavir Güney Yılmaz ve Mali Müşavir Adem Eliş’in sunum yaptı.
Semineri, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Timur Ortatepe, Av. Furkan Kılıç, TBB Disiplin Kurulu üyesi Av. Mustafa Çinkılıç, Baro Meclis Başkanı Av. Mustafa Canberk ve çok sayıda avukat izledi.

Baro BaşkanıAv. Veli Küçük, açılış konuşmasında 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle uygulamaya konulacak Elektronik makbuz ve e-uygulamalar hakkında meslektaşlarımızın gerekli donanıma sahip olması için bilgi paylaşımında bulunacak Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı, Mali Müşavir Güney Yılmaz ve Mali Müşavir Adem Eliş ile seminere katılım sağlayan meslektaşlarına teşekkür etti.

Teknolojinin yoğun kullanıldığı bir dönemde yaşadıklarını belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Teknolojiyi takip etmenin ve sürekli kendimizi yenilemenin gerekli olduğuna inanıyorum. Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı ve değerli konuşmacımıza teşekkür ediyorum. Kendileri SMMMO ile aynı zamanda Adana Akademik Meslek Odaları kapsamına da dahil oldular. Aktif çalışmalar içerisinde yer alıyoruz. Güç birliği ve dayanışma içerisindeyiz. Keyifli ve bizleri aydınlatıcı bir seminer olacaktır. Bugün paylaşılan bilgileri de Vergi Hukuk Komisyonumuz eliyle kitapçık olarak hazırlamayı planlıyoruz.” dedi.

Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Güney Yılmaz da yaptığı konuşmada “Bugün önemli bir konu için bir araya geldik. Yakın zamanda alışık olduğumuz bazı uygulamalar değişecek. Yani evrak düzenleme işi ortadan kalkacak. Bütün takip ve denetim süreçleri elektronik ortamda yapılacağı için bu sistemi iyi anlamamız ve öğrenmemiz gerekecektir.” dedi.

Soru – cevap bölümüyle seminerimiz daha da zenginleşti.

Seminer sonunda değerli katkı ve sunumlarından ötürü konuşmacılara Baro adına teşekkür plaketleri takdim edildi. Seminer toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor