Adana Barosu’nda ruhsat heyecanı

(HABER MERKEZİ)-Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlarımız farklı günlerde yapılan ruhsat törenlerinde meslek Ant’ının ardından cübbe giyerek ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden teslim attılar

Başkanlık odasında yapılan törenlerde; Sidar Seyhan, Abdullah Aktaş ve Duygu Sıtkı avukat mesleğine adım attı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, yönetim kurulu üyeleri; Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Nevzat Elçi ve Av. Mert Kuşdemir ile ruhsat alan stajyer avukatların aileleri ve sevenleri katıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük törenlerde yaptığı konuşmada genç meslektaşlarını kutladı ve yol gösterici tavsiyelerde bulundu. Kendilerine emek veren, tüm maddi manevi varlıklarını ortaya koyan aileleri ve staj yapılan büro avukatlarına da teşekkür etti. Genç meslektaşlarının aralarına katılmasıyla ‘avukatlık ordusunun’ çok daha güçleneceğine, avukatlık mesleğine katkı koyacaklarına ve hakkıyla da mesleklerini ifa edeceklerini kaydetti.

Genç avukatlara cübbelerini yanlarında staj gördükleri Av. İsmail Tiryaki, Av. Semih Gökayaz ve Av. Ahmet Seri giydirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor