Adana Basketbol 2020’ye galibiyetle başlamak istiyor

Ankara deplasmanında BOTAŞ’ı devirerek moral bulan Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, yeni yılın ilk maçı olan Gelecek Koleji Çukurova Basketbol maçını da kazanarak devreyi galibiyetle kapatmak için hazırlıklarına devam ediyor.
HEDEF ÜST SIRALARA TIRMANMAK
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligdeki temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü, 3 Ocak Cuma günü Atatürk Spor Salonunda aynı puana sahip Çukurova Basketbol’u devirip üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu sezon aldığı galibiyetleri deplasmanda elde eden ekibimiz evinde ilk maçını da kazanarak taraftarlarına armağan etmenin peşinde. Son yapılan antrenmanda oyuncuların moralli oluşu teknik ekibi sevindirirken idman sonrası takımın Adanalı oyuncusu Sinem Taştan’ın 20. Yaş günü kutlandı.
KAPTAN SERA’DAN ÇAĞRI VAR!
Adana Basketbol takımının kaptanı Sera Özelçi, Çukurova Basketbol maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini son haftalardaki iyi oyunlarını bu maça da taşıyacaklarını söyledi. BOTAŞ galibiyetiyle moral bulduklarını hatırlatan kaptan taraftarlarını Cuma günü oynayacakları Çukurova Basketbol karşılaşmasına davet ederek yanlarında olmalarını istedi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor