ADANA DEMİRSPOR, BİTEXEN ANTALYASPOR’A KONUK OLUYOR

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 37.haftasında yarın Bitexen Antalyaspor’a konuk oluyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadı’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak. Mavi-Lacivertliler, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Maçı Ömer Faruk Turtay yönetecek. Turtay’ın yardımcılıklarını Suat Güz ile Özcan Sultanoğlu yaparken, Oğuzhan Aksu da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bitexen Antalyaspor, 45 puanla 10.sırada, Adana Demirspor ise 44 puanla 11.sırada bulunuyor. Hiçbir iddiaları bulunmayan bu iki takımın mücadelesi nasıl sonuçlanacak merak konusu. Geçen hafta Adana Demirspor kendi sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’ne 6-1 yenilirken, Bitexen Antalyaspor da deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Geçen haftayı mağlubiyetle kapatan iki takım bu hafta birbirleriyle karşılaşırken, ikisinden biri galip gelip taraftarlarını mutlu etmek isteyecek. Öte yandan, geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Futbol Kulübü karşısında 6-1 gibi farklı mağlup olarak büyük bir moral bozukluğu yaşayan Adana Demirspor’da, Antalyaspor’u yenerek moral arayacak. Hafta boyunca antrenmanlarda futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın futbolcularla konuşarak Gaziantepspor maçını unutmalarını, önlerinde daha iki maç bulunduğunu söyleyerek onları motive etmeye çalıştı.

Hikmet Karaman antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Şu anda futbolcularımın biran önce ligin bitmesini istiyorlar. Gaziantep karşısında alınan farklı mağlubiyet taraftarları olduğu kadar, futbolcular üzerinde de şok etkisi yarattı. Onları Antalyaspor maçına nasıl motive edeceğimi bilemiyorum. Ama yine de sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum. Çünkü bu takımı en kötü gününden bugünlere getiren bu futbolcu grubu. O şok galibiyeti de unutup, bugün oynayacağımız Antalyaspor karşısında 3 puan alarak Adana’ya mutlu dönmek istiyoruz” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor